Welkom - regio Zuid-West

Genieten van een rustige gebied en een prachtige landschap

Even voorstellen

Erik van de Klippe

Erik van de Klippe

Regiomanager

Ik ben in 1980 lid geworden en heb verschillende functies binnen het bestuur van de AHOCN uitgevoerd. Sinds 2022 woonachtig in Zeeland en sinds die tijd aanspreekpunt voor de regio Zuid-West.

Minus de Reijer

Minus de Reijer

Gastheer kletsavonden

Lid sinds maart 2008. Naast reguliere toertochten en overige Austin Healey gerelateerde bezigheden en uitjes, neem ik ook deel aan kaartlees rally's en races.

Over onze regio

De regio Zuid-West omvat de hele provincie Zeeland, de Zuid Hollandse eilanden en het westelijke gedeelte van Brabant. Een groot gebied, maar relatief dun bevolkt. Navenant hebben wij een niet al te groot aantal leden, die dus vrij ver uit elkaar wonen, maar kunnen genieten van een rustige gebied met een lage verkeersdruk en bovendien een prachtige landschappelijk omgeving. De regio kenmerkt zich door de Delta van de grote rivieren met veel natuur en dus in de zomer een grote belangstelling van de toeristen.

Jaarlijks organiseert regio Zuid-West minimaal één dag evenement met thema, dat open staat voor de hele club. Met onze regio-leden, soms aangevuld met leden uit de aangrenzende regio’s, hebben we diverse uitjes naar interessante bedrijven, verzamelingen of andere thema’s . Deze uitjes zijn soms ook aangevuld met een rit om lekker met de Healey te kunnen sturen.

Regio avonden

De bijeenkomst van onze regio vind deze maand plaats op maandag 29 april. De plaats is weer de bekende ‘mancave’ van Minus in Fijnaart. Minus is herstellende van een kwetsuur, maar zal ons gelukkig kunnen verwelkomen.
Later in de week, op zaterdag 4 mei, is onze regio de gastheer bij ons jaarlijkse evenement, de Dijkenrit. Deze rit is uitgezet en georganiseerd door Herman Struijk en Frans Dusseldorp. Op de regioavond zullen we de laatste details van de rit bespreken, onder het genot van een drankje en en een snackje.
Graag zien we jullie op maandag de 29e in Fijnaart.

Erik van de Klippe
0641352300
Minus de Reijer
0613227327

Locatie:
Eerste Kruisweg 14, Fijnaart
Vanaf 19:30 welkom

Gaarne even melden als je komt.


Maandelijks houden we de kletsavond en komen leden bij elkaar in de ‘mancave’ van Minus de Reijer in Fijnaart om samen te ‘kletsen’ onder het genot van een kop koffie en een drankje. Uitwisselen van technische kennis of sleutel/onderhoud-ervaringen, het hebben over alles wat ter tafel komt. Partners zijn van harte welkom!

Onze regio avonden worden gehouden op de 4e maandagavond van de maand. We zijn dan te gast in de ‘mancave’ van Minus de Reijer.
Indien we een ander programma hebben voor de betreffende maand wordt dat vermeld in de maandelijkse nieuwsbrief.

Waar: Eerste Kruisweg 14, 4793 RS Fijnaart

Wanneer: elke 4e maandag van de maand

Tijdstip: van 19:30 tot 22:30 uur

Contact  

Naam: Erik van de Klippe
E-mail: zuid-west@healey.nl
Telefoon: 06 - 41 35 23 00

Naam: Minus de Reijer
E-mail: mdereijer@gmail.com
Telefoon: 06 - 13 22 73 27

Agenda

DATUMEVENEMENT
8 september Twentse Zomer tour Oost
29 september 16e Contente Mens rit Open voor inschrijving Open voor inschrijving
27 oktober British Car Club Day 2024 Overige evenementen

Laatste nieuws

Het voorlopige programma:

  • 27 mei  Bezoek Dagevos autocollectie
  • 8 juli of 9 september Bezoek Van Osch stoom museum gevolgd door een rit

Recente activiteiten

Foto impressie BBQ rit

Foto impressie BBQ rit

Wat was het opnieuw een prachtige en lekkere BBQ gisteren avond in Meers in het weiland van Tante Til. Eerst een mooie rit vanuit Restaurant Aan de Meule in Genhout en daarna een afwisselende avond rit van 65 km naar Meers. Daar stond de BBQ gereed...

Lees meer
Foto impressie Good Morning Rit

Foto impressie Good Morning Rit

Fotos Good Morning Rit Onder zeer mooie omstandigheden is de 9e Good Morning Rit verreden op zaterdag 29 juni 2024. Vertrek 0m 05.00 uur bij het krieken van de dag in Loods81 in Margraten 22 deelnemers hadden zich aangemeld voor deze aparte rit....

Lees meer

Lid worden?

Nog geen lid? Klik hier om je aan te melden
meer informatie