Welkom - regio Zuid-West

Genieten van een rustige gebied en een prachtige landschap

Even voorstellen

Erik van de Klippe

Erik van de Klippe

Regiomanager

Ik ben in 1980 lid geworden en heb verschillende functies binnen het bestuur van de AHOCN uitgevoerd. Sinds 2022 woonachtig in Zeeland en sinds die tijd aanspreekpunt voor de regio Zuid-West.

Minus de Reijer

Minus de Reijer

Gastheer kletsavonden

Lid sinds maart 2008. Naast reguliere toertochten en overige Austin Healey gerelateerde bezigheden en uitjes, neem ik ook deel aan kaartlees rally's en races.

Over onze regio

De regio Zuid-West omvat de hele provincie Zeeland, de Zuid Hollandse eilanden en het westelijke gedeelte van Brabant. Een groot gebied, maar relatief dun bevolkt. Navenant hebben wij een niet al te groot aantal leden, die dus vrij ver uit elkaar wonen, maar kunnen genieten van een rustige gebied met een lage verkeersdruk en bovendien een prachtige landschappelijk omgeving. De regio kenmerkt zich door de Delta van de grote rivieren met veel natuur en dus in de zomer een grote belangstelling van de toeristen.

Jaarlijks organiseert regio Zuid-West minimaal één dag evenement met thema, dat open staat voor de hele club. Met onze regio-leden, soms aangevuld met leden uit de aangrenzende regio’s, hebben we diverse uitjes naar interessante bedrijven, verzamelingen of andere thema’s . Deze uitjes zijn soms ook aangevuld met een rit om lekker met de Healey te kunnen sturen.

Regio avonden

Regiomeeting 23 januari in Fijnaart.

Beste regioleden,

Na een break rond de jaarwisseling is het weer tijd om elkaar te treffen en het Healey-gevoel in deze weinig inspirerende dagen voor cabrio-rijders weer een beetje op te porren. Volgende week maandag 23 januari gaan we weer om 19:30 van start met de eerste regio- bijeenkomst van het nieuwe jaar. Dat gaan we wederom doen in de ‘mancave’ van Minus de Reijer in Fijnaert. Zoals altijd zal hij ons ontvangen met koffie, cake en diverse andere versnaperingen. We zouden graag met jullie willen doornemen welke activiteiten we de komende maanden willen organiseren.

Het wordt op prijs gesteld als jullie even willen laten weten of je denkt te komen (niet verplicht, maar wel zo handig, anders eet Minus drie weken na de meeting nog steeds cake 😜).

Locatie: Eerste Kruisweg 14, 4793 RS te Fijnaart
Wanneer: maandag 23 januari
Tijdstip: van 19:30 tot 22:30 uur

Graag opgeven bij Minus de Reijer
Email: mdereijer@gmail.com
Telefoon: (06) 13 22 73 27


Maandelijks houden we de kletsavond en komen leden bij elkaar in de ‘mancave’ van Minus de Reijer in Fijnaart om samen te ‘kletsen’ onder het genot van een kop koffie en een drankje. Uitwisselen van technische kennis of sleutel/onderhoud-ervaringen, het hebben over alles wat ter tafel komt. Partners zijn van harte welkom!

Onze regio avonden worden gehouden op de 4e maandagavond van de maand. We zijn dan te gast in de ‘mancave’ van Minus de Reijer.

Waar: Eerste Kruisweg 14, 4793 RS Fijnaart

Wanneer: elke 4e maandag van de maand

Tijdstip: van 19:30 tot 22:30 uur

Contact  

Naam: Erik van de Klippe
E-mail: zuid-west@healey.nl
Telefoon: 06 - 41 35 23 00

Naam: Minus de Reijer
E-mail: mdereijer@gmail.com
Telefoon: 06 - 13 22 73 27

Agenda

DATUM EVENEMENT
4 maart ROZ Rally DHC
17 maart Ijsselland Rally DHC
25 maart AHOCN Technische meeting AHOCN
1 april - 2 april Rally van de Grensstreek DHC
14 april Alzheimer Rally DHC
15 april - 23 april Waalre Individual Rally DHC
16 april Algemene Ledenvergadering AHOCN
22 april Kaartleescursus AHOCN
23 april 27e Drenthe rit Noord
29 april Slag om de Schelde rit AHOCN
1 2 3

Laatste nieuws

Klik op afbeelding voor PDF.

Lid worden?

Nog geen lid? Klik hier om je aan te melden
meer informatie