Lid worden

Ontmoet leuke mensen en geniet nog meer van je klassieker

Lid worden? Natuurlijk!

Of je nu een Healey bezit of niet, als je het doel van onze vereniging ondersteunt dan ben je van harte welkom als lid. De Austin Healey Owners Club Nederland is dé ontmoetingsplaats voor liefhebbers van de produkten die ooit door Donald Mitchell Healey zijn geproduceerd.

Inmiddels hebben al ongeveer 1000 mensen uit Nederland en België ontdekt hoe leuk dat is. We organiseren elk jaar veel evenementen zoals gezellige regionale avonden en ritten. Ook brengen we zes keer per jaar een mooi glossy clubblad uit boordevol leuke en informatieve artikelen.

Als je op zoek bent naar een Healey zul je die zeker vinden binnen het aanbod van auto’s binnen onze club. Wist je dat er een Healey Museum bestaat dat wordt gerund door clubleden en gratis toegankelijk is voor leden? Allemaal goede redenen om lid te worden.

Tarieven

Lid worden is eenvoudig en niet duur. We kennen een basislidmaatschap en een aanvullend lidmaatschap. Bij het basislidmaatschap heb je toegang tot de gezelligheidsavonden, toerritten en het museum en krijg je het clubblad. Als je ook (of vooral) geïnteresseerd bent in sportief gebruik van de Healey in rally’s en races, dan kun je het beste ook kiezen voor een aanvullend lidmaatschap voor de sportactiviteiten van de Dutch Healey Competitions (DHC).

Voor de kosten hoef je het niet te laten zoals je kunt zien in onderstaand overzicht.

Contributie AHOCN per jaar€ 60,00
Contributie AHOCN na 30 juni€ 30,00
Inschrijfgeld, éénmalig€ 20,00
Aanvullende contributie sportlidmaatschap DHC per jaar€ 25,00
Aanvullende contributie sportlidmaatschap DHC na 30 juni€ 12,50

Aanmelden

Nadat je de contributie en het eenmalige inschrijfgeld zelf hebt overgemaakt naar NL06RABO0116810742 t.n.v. AHOCN en je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je een welkomstpakket met je ledenpas en nadere instructies voor de website.
Vanaf het tweede jaar wordt de contributie automatisch geïncasseerd.

Opzegging

Mocht je om welke reden dan ook je lidmaatschap willen beëindigen, wat we natuurlijk erg jammer zouden vinden, dan kan dat ook eenvoudig door vóór 1 december een mailtje te sturen naar de ledenadministratie. Het lidmaatschap stopt dan per 31 december.