Voorwaarden

De Winkel

Bestellen en betalen

Klik de artikelen aan waardoor ze toegevoegd worden aan uw winkelwagentje. Het is beleid dat alle bestellingen vooraf voldaan worden op de rekening van de clubwinkel. De knop 'bestelling afronden' vraagt naar uw persooonlijke gegevens die nodig zijn voor betaling en verzending. Dan volgt de processtap 'bestelling plaatsen' waarna u binnen enkele seconden in de betaalomgeving komt die gefaciliteerd wordt door onze contractpartner, MultiSafePay. Er worden 3 betaalmogelijkheden aangeboden: iDEAL, Visa of Mastercard.

MultiSafepay faciliteert de verbinding tussen de bank of creditcard company van de koper en de clubwinkel. Per klant voert MultiSafepay administratie teneinde de AHOCN penningmeester in staat te stellen de ontvangen betalingen aan individuele kopers toe te wijzen. Daaarom is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt.

Onmiddellijk na ontvangst van de betaling ontvangt u per email de orderbevestiging en de factuur. Ook de winkelbeheerder wordt geïnformeerd waarna verzending van uw bestelling plaatsvindt. Het assortiment wordt aangeboden op basis: OP is OP.

Prijzen

De vermelde prijzen zijn exclusief uw bijdrage verzendkosten naar Nederlandse bestemmingen. De verzendkosten worden door het systeem automatisch berekend en aan de faktuur toegevoegd.

Contact clubwinkelbeheerster

U kunt direct contact opnemen met de clubwinkelbeheerster, Mieke Bleiji-Holty; e-mail. Voor telefonisch contact belt u: 010 - 484.55.65

Beleid

De AHOCN clubwinkel is primair opgezet als ledenservice. Ook (nog niet) leden kunnen bestellingen plaatsen. Het assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige artikelen die alleen door de clubwinkel worden gevoerd.

De clubwinkel manifesteert zich tijdens clubevenementen en via de website. Het beschikbare assortiment wordt weergegeven met afbeeldingen en een duidelijke omschrijving.

Verzendinformatie (basis januari 2011)

De zendingen van de clubwinkel worden uitgevoerd door TNT, 24 uurs service. Factoren die een rol spelen in de vaststelling van de verzendkosten zijn: de afmeting (wel/niet door de brievenbus), het gewicht en het (noodzakelijk) te gebruiken verpakkingsmateriaal.

Er is een onderscheid tussen postzendingen en pakketzendingen:

  • postzendingen, als het gewicht < 2kg is en de afmeting binnen 38x26.5x3.2 cm blijft. Om het bestelde in goede staat te laten arriveren wordt van speciale enveloppen gebruik gemaakt. Nogal wat artikelen en/of combibestellingen passen echter niet in de standaard/speciale envelop. Dan is de volgende stap een pakketzending.
  • pakketzendingen, als niet voldaan wordt aan de definitie van postzending of het gewicht >2kg is en de afmeting binnen 100x50x50 cm blijft. Het tarief tot 10 kg is € 6.75 exclusief verpakkingsmateriaal. De clubwinkel verstuurt pakketzendingen in daarvoor aangekochte standaard TNT doosjes.

Aan alle assortimentsartikelen is een gewichtsgetal toegekend -onderverdeeld in een 4-tal 'gewichtsklassen'- gekoppeld aan een tarief en een verpakkingstoeslag. Met deze gegevens berekent het systeem de verzendkosten.