Tour des Ardennes

MEERDAAGSE RIT (uitsluitend voor leden van de regio Zuid-Oost)
De plannen om een meerdaagse rit te organiseren voor onze regio waren er al eerder.
De aanwezige regioleden op het afgelopen Healey weekend in de Ardennen, waren zeer enthousiast over de mooie routes. Voor velen voor herhaling vatbaar in 2017. Zoals besproken bij deze mijn voorstel.

Op de regioavond na het Healey weekend waren verschillende leden aanwezig die niet hadden deelgenomen aan het Healey weekend. Na het aanhoren van de verhalen waren ook  zij enthousiast geworden voor deze trip.  Voor onze regio is de afstand naar Spa als overnachtingslocatie goed te doen.

TOUR DES ARDENNES.
De routes die we tijdens het Healey weekend hebben gereden zijn zeker de moeite waard (hopelijk bij beter weer) om nogmaals te rijden, routeboeken bewaren! Inmiddels heeft een groot aantal leden ook deelgenomen aan het DHC Jubilee Le Mans Classic en de overnachting doorgebracht in een tent. Misschien is dat zo goed bevallen, dat ze niet anders meer willen en die mogelijkheid is er ook! Planning Tour des Ardennes laatste week juni 2017, e.e.a. onder voorbehoud.
Eventuele samenkomst in Stein, bij Hotel van der Valk, aan de snelweg gelegen. Vanaf daar is er een mooie landelijke route beschikbaar tot in Spa. Aankomst in Spa op donderdag of vrijdag, vertrek op zondagmorgen, (aankomst op zondag en vertrek op woensdag is voordeliger). Degenen die op donderdag aankomen kunnen een bezoek brengen aan, of shoppen in Spa. Op vrijdag kan er dan al een mooie route gereden worden. Op zaterdag gaan we de grote route rijden (inkorten is mogelijk).
Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er een hotel gezocht. Kosten per overnachting incl. ontbijt voor een 2-persoonskamer ca. € 125,00/150,00. De keuze in Spa is niet zo groot, rekening houdend met een veilige plaats voor onze Healey. Voor degenen die willen kamperen of slapen met 4 personen in een stacaravan is camping Spa d’Or een aanrader, prijsindicatie via hun site.

Graag wil ik van jullie vernemen of er  belangstelling is voor deze trip. Bij voldoende belangstelling kunnen we op de regioavond in augustus hier verder over brainstormen. Mocht je nog vragen hebben of suggesties dan hoor ik die graag.

Healey groet,

Wim van Hoogstraten.
zuid-oost@healey.nl