AHOCN Clubweekend ‘Briljant’ 2017


 
t/m 3 september 2017                                                                                                              

AHOCN Regio Midden organiseert in dit jubileum jaar een geweldig Clubweekend, ook wel aangeduid als het ‘briljanten’ jubileum. Regiomanager Wolter van Houten heeft samen met Ramon Grundel de handschoen opgepakt om er iets bijzonders van te maken.

Dat gaan we dan ook doen!

Allereerst is de uitvalsbasis voor ons Clubweekend hotel ‘de Wageningsche Berg’ met uitzicht over de Rijn en uiterwaarden. Een fantastisch hotel op de bosrijke heuvels dat zeer geschikt is voor de geplande activiteiten op en rondom de grote rivieren.

 

We hebben meerdere leuke activiteiten op het programma staan maar 2 daarvan springen er uit.

  • Op zaterdag organiseren we een feestelijke parade met onze klassiekers op een Maasdijk, net ‘over de grens’ in Brabant. We passeren diverse kleine historische dorpjes hetgeen voor de bewoners en Healey-rijders natuurlijk een prachtig gezicht is.
  • Op zondag gaan we het weekend spectaculair afsluiten met een unieke recordpoging om in het Guinness Book of Records te komen. Met zoveel mogelijk Austin Healey’s formeren we het grootste logo ter wereld. Dit doen we bij een 12e-eeuws kasteel dat we voor dit evenement geheel tot onze beschikking hebben.

Het programma biedt nog veel meer maar het belangrijkste is dat het een gezellige tijd is om ook andere Healey leden te ontmoeten. We verwelkomen graag nieuwe leden. We besteden ook veel aandacht aan niet alléén de rijders maar ook aan de bijrijders.

Programma

Vrijdag:           In de loop van de ochtend is het ontvangst in het hotel met daarna een korte rit naar de lunchlocatie. Een mooie buitenlocatie voor een leuke behendigheidsproef met je eigen Healey.
Zaterdag:           Na het ontbijt maken we een afwisselende tourrit door het mooie en rustige rivierengebied van het Land van Maas en Waal naar een klein dorpje aan de Maas. Op deze lunchlocatie gaan we fijn-proeven wat de lokale cateraar voor ons in petto heeft. Aansluitend volgt de feestelijke parade waarna we weer een toeristische volgen richting hotel voor een feestelijke avond.
Zondag:           In de ochtend rijden we naar een prachtige kasteellocatie voor onze wereldrecord poging. Uiteraard hebben we daarvoor natuurlijk zoveel mogelijk auto’s nodig. Ook de autokleur speelt bij de poging een rol. Op de zondagmiddag staan diverse activiteiten op het programma. Voor elk wat wils. De eindtijd is voor iedereen flexibel in te vullen. Op eigen gelegenheid rijden we vanuit deze centrale locatie in Nederland terug naar huis of het hotel.    

Een drone brengt alle activiteiten en tourritten in beeld hetgeen ook als ‘bewijs’ dient voor onze wereldrecord poging. 

De volgende informatie staat in een paar documenten op de website, Via een klik kunt u die openen en downloaden (pdf).

 

  1. Beschrijving Clubweekend vermeld in het Clubblad januari 2017
  2. Flyer Clubweekend algemeen
  3. Flyer over de recordpoging voor het Guinness Book of Records
  4. Tussentijds overzicht deelnemers
  5. Inschrijfformulier (via een klik kom je direct bovenaan bij de inschrijfpagina)

We verwachten dat dit Clubweekend snel volgeboekt zal zijn. Dus snel inschrijven betekent deelname aan een uniek Clubweekend waar nog lang over nagepraat zal worden.

Ook gaan we tijdig de media informeren. Wie weet wordt de kleurrijke parade of onze wereldrecord poging wel opgenomen in de vakbladen of regionale televisie?

Het resultaat is een uniek Clubweekend dat niemand wil en mag missen!

 Wij zien jullie graag op dit bijzondere clubweekend.

 De organisatie Clubweekend ‘BRILJANT 2017’:

Wolter van Houten en Ramon Grundel

Contact: clubweekend@healey.nl