Introductie

De AHOCN kent vele sleutelaars en leden die zelf onderhoud, restauraties en modificaties aan hun Austin Healey’s doen. Leden wisselen onderling hun ervaringen, tips en kennis uit. Voor een ieder die meer wil weten over reparaties, onderhoud en techniek is het bezoek aan een regioavond daarom aan te bevelen. De AHOCN heeft sinds haar oprichting in 1975 vele technische artikelen gepubliceerd in het clubblad HEALEY. AHOCN leden hebben toegang tot het uitgebreide technisch archief in het ledengedeelte van deze site. Inloggen kan vanaf de homepage. Onderaan deze pagina vind u enkele voorbeelden van de vele technische artikelen die de AHOCN beschikbaar heeft voor haar leden.

De technische commissie van de AHOCN verleent advies bij de aanschaf en taxatie van (Austin) Healey’s. U kunt de technische functionarissen vinden op de pagina over AHOCN op deze site.

Op deze pagina's vind u artikelen over van alles wat met de techniek van de Healey te maken heeft. Alleen leden hebben toegang tot het gehele archief, dat bestaat uit tientallen technische verhandelingen.