Agenda

ONZE KOMENDE ACTIVITEITENLIJST:

 

10e DRIE LANDEN TOUR

 

Gestart in 2003 als tourrit tijdens het toen door regio Zuid-Zuid georganiseerde AHOCN-clubweekend, wordt jaarlijks een 3-Landen Tour georganiseerd.

Het is een tourrit vanuit het zuiden van het Limburgse Heuvelland, via  de Belgische Ardennen naar de Duitse Nord-Eifel.  Inmiddels uitgegroeid tot een echte klassieker. Regio Zuid-Zuid maakt er jaarlijks op de zaterdag in het Hemelvaartsweekend, weer iets speciaals van . Veel deelnemers combineren deelname met enkele dagen Zuid-Limburg. Tijdige hotelreservering is dan natuurlijk wel gewenst.

In 2016 is er weer echt sprake van een 3-Landen Tour. De deelnemers rijden door drie landen. Elk land met een eigen taal, eigen architectuur, eigen zeden en gewoonten en dat dan binnen een straal van nog geen 40 kilometer.

Haarspeldbochten rijden, heuvelklimmen, fraaie panorama`s en vergezichten. Pittoreske dorpjes, veldkruizen, kappelletjes en uitnodigende terrassen.

Deelnemers voelen zich heel ver in het buitenland en dat dan toch zo dicht bij huis!

Regio Zuid-Zuid heet U welkom bij dit jaarlijks evenement en wel op zaterdag 7 mei a.s.

 

Meer informatie  in het clubblad en vanaf maart op de internetsite. Inschrijven is vanaf maart 2016 mogelijk

 

Nick Tilmans,Regio Manager Zuid-Zuid.

Tel 06-53709609 of  zuidzuid@healey.nl

 

 

1e Good Morning Rit

We hebben binnen onze club een groot aantal ritten met een verschillend karakter. Niet alleen van wegen de regio en het landschap maar ook in de verschillende dagen en tijdstippen. We hebben dag-ritten, nacht-ritten, avond-ritten, noem maar op. Wat we nog niet hadden is een rit in de zeer vroege ochtend. Dus een Good Morning Rit.

Met een aantal zeer enthousiaste leden van Zuid-Zuid gaan we op zaterdag 18 juni 2016 de 1e Good Morning Rit organiseren.

Vertrek in Zuid-Limburg  tussen 04.30 en 5.00 uur. We maken een mooie 1e deel van de rit van circa 110 Km door de Belgische Ardennen en de Belgische Ost-Kantons. Dat is de streek in België die aan Duitsland grenst. Hier gaan we tussen 08.30 en 09.00 uur ontbijten. Dat zal prima verzorgd worden. Na het ontbijt gaan we van start met het 2e deel van de route naar Zuid-Limburg. Hier eindigt de 1e Good Morning Rit. Al met al zullen we circa 220 Km rijden. We hebben gekozen voor goed lopende wegen. Het is zeer special om bij het krieken van de dag door de Ardennen te rijden.

Meer informatie in het clubblad van mei en vanaf april op de internetsite. Inschrijven is vanaf april  2016 mogelijk

 

Nick Tilmans, Regio Manager Zuid-Zuid.

Tel 06-53709609 of  goodmorningrit@healey.nl

 

CLASSIC DAYS SCHLOSS DYCK 5, 6 en 7  AUGUSTUS 2016

                      Healey weekend arrangement in het Nikolaus Kloster

Dit jaar voor de 11e maal wordt dit grote oldtimer / klassieker evenement georganiseerd in het Schloss Dyck park, in Jüchen bij Mönchengladbach.

Tienduizenden klassieker- en oldtimer enthousiastelingen komen met hun automobiel hier naar toe. Vele honderden hele speciale oldtimers, die je anders nooit te zien krijgt staan er tentoongesteld, worden voorgereden tijdens een concours d`Elegance en maken demonstratie ritten op het daarvoor aangelegd circuit.

Voor onze clubleden is er weer de Healey parkeer plaats Feld 6 in het park gereserveerd.

Tijdens deze dagen is dit de ontmoetingsplaats voor Healey liefhebbers, er worden door onze club drankjes geserveerd en met zelf meegebrachte spullen kan er ook gepicknickt worden. In een grote partytent is zitgelegenheid om even uit te rusten.

Het evenement wordt niet voor niets het Goodwood van het continent genoemd. Er valt zoveel te zien en te beleven dat een een-dags bezoek te kort is.

Kijk op:  www.classic-days-schloss-dyck.de  en je staat verbaasd wat er allemaal georganiseerd wordt.

Evenals voorgaande jaren heeft onze regio Zuid-Zuid in het tegenover de ingang gelegen Nikolaus Kloster kamers gereserveerd voor de overnachting. In dit eeuwenoude klooster

hebben de paters Oblaten kloostercellen ingericht als  gastenkamers en nemen de gasten gedurende dit weekend, deel aan het leven in het klooster.

Er wordt op vrijdagavond 5 augustus in de refter een uitgebreid klooster avondmaaltijd geserveerd en zaterdag- en zondagmorgen wordt ontbeten in de Petrus zaal.  Zaterdagavond 6 augustus wordt er geBBQ-ed in de kloostertuin. Een mooie tuin waarin het s`avonds tot laat nog gezellig samen zijn is met de andere clubleden.

Kijk op:  www.nikolauskloster.devoor info over dit Oblaten klooster.

Overdag gaat de Healey mee naar Feld 6 in het kasteelpark en s`avonds wordt hij veilig en gratis gestald in de kloostertuin.

Het Nikolaus Arrangement omvat 2 overnachtingen met half pension voor euro 125,00

per persoon op 2-persoons kamer. Overnachting op 1-persoons kamer kost euro 150,00.

Aankomst vrijdagmiddag 5 augustus en vertrek op zondagmiddag 7 augustus.

Op de Healey parkeerplaats Feld-6 in het park worden de dranken en hapjes gratis geserveerd. Ook het parkeren hier is uiteraard gratis.

 

Zij die niet  willen  overnachten kunnen het aanmeldformulier invullen en krijgen dan evenals degenen die in het klooster gaan verblijven, de z.g. "doorrijkaart FELD 6" gratis toegestuurd. Met deze kaart achter de voorruit kun je zonder oponthoud het kasteelpark inrijden naar onze gereserveerde Healey rust/ parkeerplaats.

 

Heb je vragen dan geeft Monique Wagemans 06- 53992129 of Harry Mostard 06- 28339691

of Nick Tilmans 06- 53709609 graag verder tekst en uitleg.

 

Meer informatie in het clubblad van mei en vanaf april op de internetsite. Inschrijven is vanaf mei  2016 mogelijk

 

Nick Tilmans, Regio Manager Zuid-Zuid.

Tel 06-53709609 of  schlossdyck@healey.nl

 

 

7e Halloween Avond Rit op zaterdag 29 oktober 2016.

Het hoort er allemaal bij: het is al vroeg donker, wellicht is het koud, misschien valt er wel een regendruppeltje (hoewel: liever niet); is dit allemaal geen probleem voor je dan is de Halloween avondrit, georganiseerd op zaterdag 29 oktober 2016 door de leden van Zuid-Zuid iets voor jou.

Deze rit is ongeveer 120 km lang en is een avontuur door de Limburgse heuvels en dalen in het donker, een uitdaging voor rijder en navigator! Smalle wegen, kleine weggetjes, donkere wegen en pikkedonkere wegen: het komt allemaal voorbij in deze Halloween avondrit. Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar iets. Afgelopen jaar waren dit Veldkruizen en Kapelletjes. Laat je verrassen !

Uiteraard verwachten we veel inschrijvingen en deelnemers. We verwachten echter ook dat de deelnemers en hun auto’s “aangepast” aangekleed zijn.

 

Startpunt en eindpunt:

Restaurant Aan De Meule in Beek-Genhout. Hier ben je vanaf 18.00 uur welkom voor een kop koffie of thee met vlaai, waarna vanaf 19.00 uur gestart kan worden.

Halverwege is er een stopplaats waar warme wintersoep en een broodje worst, word geserveerd.

Het eindpunt is weer Aan De Meule in Beek-Genhout, vanaf 22.30 uur worden we hier weer terugverwacht.

Inschrijfgeld € 24,00 per equipe of € 12,00 per persoon. De dranken en soep zijn hierbij inbegrepen, evenals een uitgebreide routebeschrijving.

 

Tevens is de route beschikbaar op GPS, via email: halloween@healey.nl

Inschrijven kan vanaf augustus via het elektronische inschrijfformulier dat staat op desite.

 

Verdere informatie via:

 

Nick Tilmans. Regio Manager Zuid-Zuid ,

Tel 06-53709609 of   halloween@healey.nl