Regio Zuid-Oost – Activiteiten

Reguliere activiteiten van de regio 'Zuid-Oost'

Hieronder vindt u een overzicht van activiteiten die jaarlijks door de regio Zuid Oost worden georganiseerd


British Cars & Lifestyle
Deze beurs vind jaarlijks in maart plaats. De grootste beurs op gebied van klassieke Engelse auto’s en de Engelse landelijke levenswijze, ook wel de meest vrouwelijke autobeurs genoemd. De AHOCN stand is hier elk jaar prominent vertegenwoordigd. Voor veel leden weer een eerste ontmoeting met de club in het nieuwe seizoen. Voor belangstellenden een eerste kennismaking met de AHOCN.

Complete foto overzichten zijn te vinden in onze fotogalerij.


De Langste Nacht door Brabant

De Langste Nacht is een jaarlijks terugkerende AHOCN rally die ook door Brabant komt. Het ene jaar westelijk, het andere jaar oostelijk. Onze regio bemant al jaren diverse controleposten. Spectaculair gezicht om de 40, veelal geprepareerde Healey’s door het holst van de nacht te zien rijden. Kom zeker eens kijken, het is een fantastische belevenis.


De Asperge Rit (juni)

Dit jaarlijks terugkerende evenement vind plaats op Pinksterzaterdag, midden in het Aspergeseizoen. Een toertocht met jaarlijks wisselende route en een gezamenlijke lunch waarbij de Aspergesoep niet mag ontbreken. Deze rit wordt gezamenlijk afgesloten (met degenen die zich daar voor opgeven) met een aspergemaaltijd.


De Contente Mens rit

Op een zondag in september rijden we traditiegetrouw de rit voor de Contente Mens. Deze rit heeft een jaarlijks wisselende start- en finishplaats, natuurlijk wel in het Zuid Oosten van Brabant. De rit heeft een recreatief karakter: genieten van het landschap, pittoreske plaatsen en het gezelschap.

Wilt u meer weten over de data van de evenementen klik dan hier