Welkom - regio midden

De regio met de hoogste clubleden dichtheid van Nederland!

Even voorstellen

Roel Wiewel

Roel Wiewel

Regiomanager

In 2015 lid geworden en sinds 2017 het aanspreekpunt voor de leden woonachtig in midden Nederland.

Over onze regio

De regio Midden strekt zich uit van Woerden tot Barneveld en van Almere tot Woudrichem. Een hoog percentage van ons ledenbestand, 172 van een kleine 1000 leden, wonen in dit relatief klein gebied.
Onze regio ligt niet alleen in het dichtbevolkte deel van ons land, maar dit deel van Nederland heeft een zeer grote verscheidenheid aan landschappen en natuurgebieden. Rivieren/kanalen met dijken, landerijen met veel kastelen, polders met akkers en weilanden, bossen en heidegebieden, zandverstuivingen en heuvelruggen. Variatie te over om toertochten te rijden in een wisselende buiten-omgeving.
Jaarlijks organiseert regio Midden een dag vullende toerrit met een specifiek thema (in bepaald landschap/natuur, historische of culturele betekenis, etc), met bezoek aan wisselende en aantrekkelijke horeca locaties voor start, lunch, borrel en optioneel diner.
Gedurende het zomer seizoen worden er gratis follow-me ritten gehouden: Iemand heeft een leuke rit met enkele interessante tussenstops uitgewerkt. Een zeer gelimiteerd aantal Healey’s volgen de uitzetter en genieten zo van de route/omgeving en komen vaak op onbekende mooie plekjes. Als men zich als geïnteresseerde bij de regiomanager heeft opgegeven, dan krijgt men een bericht als er een nieuwe follow-me rit op stapel staat. Rijdt men graag mee, dan nog wel even aanmelden.

Regio avonden

Maandelijks houden we de kletsavond en komen leden, veelal met partner, bij elkaar in het Healey museum in Vreeland om samen te “kletsen” onder het genot van een kop koffie en een drankje. Uitwisselen van technische kennis of sleutel/onderhoud-ervaringen, het hebben over het (goede) leven of vrouwen praat. Het komt allemaal aan bod.

Elke 4e donderdag van de maand (mits niet op of erg dicht op een landelijke feestdag).

Rond de Kerst of Nieuwjaar houden we in het Healey Museum ook onze jaarlijks regio borrel.

Waar: Healey Museum, Bergseweg 28, 3633 AK, Vreeland

Wanneer: elke 4e donderdag v/d maand

Tijdstip: van 19:30 tot 22:30 uur

Contact  

Naam: Roel Wiewel
E-mail: midden@healey.nl
Telefoon:  06-53227631

Agenda

Recente activiteiten

Foto impressie Halloween – herfstrit 28 oktober

Foto impressie Halloween – herfstrit 28 oktober

Vandaag hebben we met 20 equipes de laatste rit gereden van de Regio Limburg. De prachtige Halloween-Herfstrit , door het Limburgse land en de grensstreek in Duitstalig België. Verrassende wegen en vooral prima herfstweer. Onderweg 16 pittige...

Lees meer
Foto impressie Tweedaagse bezoek Healey Museum

Foto impressie Tweedaagse bezoek Healey Museum

Onder een stralende zon trokken zaterdag 9 september een twintigtal equipes van de regio Flanders noordwaarts voor een bezoek aan het Healey Museum in Vreeland. Na een korte briefing in Brasschaat gingen de meeste Healey’s op weg met behulp van...

Lees meer
Foto impressie 1e Ardennen Classic

Foto impressie 1e Ardennen Classic

Wat een prachtige dag was het weer. En dat laatste , het WEER dus , was ook prachtig. Ik heb het over de 1e Ardennen Classic van de Regio Limburg. 42 equipes deden mee aan deze stevige rit van ruim 230 km door de Belgische Ardennen. Sommige...

Lees meer

Lid worden?

Nog geen lid? Klik hier om je aan te melden
meer informatie