Regio Midden

Welkom

Neem voor meer informatie over activiteiten van Regio Midden contact op met:

Roel Wiewel (regio manager Midden)
Mobiel: +31 653 227 631 
E-mail: midden@healey.nl


Regio avonden Midden

De AHOCN regio avonden worden gehouden in het unieke Healey Museum in Vreeland. Een prachtige locatie waar leden, die het leuk vinden, bijeenkomen om gezellig bij te kletsen over hun hobby en gezamenlijke interesse. De telkens wisselende museum collectie maakt dat extra leuk.

Leden wisselen technische informatie uit, praten graag bij over de vele rally- en tourritten en andere activiteiten die landelijk of in de regio worden georganiseerd.

Zie voor de exacte data de lijst onder de tab "Agenda"

 

Wanneer     : elke 4e donderdag van de maand

Tijdstip       : vanaf 19.30 uur

Waar           : Healey museum in Vreeland

 

Parkeergelegenheid is er volop op het eigen parkeerterrein van het museum. Dus kom met je Healey want de rit er naar toe is al een belevenis.

Routebeschrijving : http://www.healeymuseum.nl/museum/bezoekersinfo/

 

Regiobijeenkomst en avondrit bij het Healey museum


De nieuwe regiomanager stelt zich voor

Ik ben Roel Wiewel, 65 jaar, getrouwd met Babs en woon in Hilversum.
Op de dag dat regio Midden de BBQ-rit 2015 beleefde, maakte ik kennis met de Healey club.
Na een mooie tip van Lex Veen om te zien of het klikt kregen mijn vrouw en ik vóór de start van de BBQ rit bij het Healey Museum koffie en gebak. We waren zeer enthousiast over de aanwezigen, de adviezen en de sfeer op het evenement dat we zelf niet konden meemaken. Dezelfde avond nog zijn we lid geworden en met de opgedane adviezen aan de slag gegaan, op zoek naar de geschikte Healey. Het moest een BJ8 worden. 

Bij toeval kochten we binnen een maand de Healey die voldeed aan ons wensenlijstje. Begin september 2015 reden we onze eerste clubrit: de Veluwe-rit. We hebben genoten van de Healey, de rit en de mensen.
In het anderhalf jaar dat ik bij de club ben is mijn interesse in Healey's, de clubactiviteiten en de mensen verder gegroeid. Over de vraag of ik manager van de regio wilde worden heb ik niet lang hoeven nadenken. Nu ik sinds kort met pensioen ben, heb ik natuurlijk mooi de gelegenheid tijd aan deze fijne club te schenken.


Meer informatie over Regio Midden

zie onderstaande links of ga naar het submenu onder Regio Midden

__________________________________________________________