Agenda

ONZE ACTIVITEITENLIJST:

Voor exacte data: Zie de evenementen kalender. 

TOUR DOOR LIMBURG

Het is een tourrit door het Limburgse Heuvelland. Regio Limburg maakt er jaarlijks op de zaterdag in het Hemelvaartweekend weer iets speciaals van. Veel deelnemers combineren deelname met enkele dagen Zuid-Limburg. Tijdige hotelreservering is dan natuurlijk wel gewenst.

We gaan weer haarspeldbochten rijden, heuvelklimmen en zien fraaie vergezichten. Pittoreske dorpjes, veldkruizen, kappelletjes en uitnodigende terrassen.

Regio Limburg heet U welkom bij dit jaarlijks evenement.

Meer informatie  in het clubblad en vanaf maart op de internetsite. Inschrijven is dan mogelijk

Nick Tilmans, Regio Manager Limburg.

Tel 06-53709609 of limburg@healey.nl

 

 Good Morning Rit

We hebben binnen onze club een groot aantal ritten met een verschillend karakter. Niet alleen van wegen de regio en het landschap maar ook in de verschillende dagen en tijdstippen. We hebben dag-ritten, nacht-ritten, avond-ritten, noem maar op. Wat we nog niet hadden is een rit in de zeer vroege ochtend. Dus een Good Morning Rit. Het is heel bijzonder om bij het krieken van de dag door de Ardennen te rijden.

We maken een mooie eerste deel van de rit van circa 110 Km door de Belgische Ardennen en de Belgische Ost-Kantons. Dat is de streek in België die aan Duitsland grenst. Na het ontbijt gaan we van start met het tweede deel van de route naar Zuid-Limburg en daar eindigt de  Good Morning Rit. Al met al rijden we circa 220 Km gereden. 

Meer informatie vanaf april op de internetsite. Inschrijven is dan mogelijk.

Nick Tilmans, Regio Manager Limburg.

Tel 06-53709609 of  limburg@healey.nl

Halloween Avond Rit op de laatste zaterdag van oktober.

Het hoort er allemaal bij: het is al vroeg donker, wellicht is het koud, misschien valt er wel een regendruppeltje (hoewel: liever niet); is dit allemaal geen probleem voor je dan is de Halloween avondrit, georganiseerd op in het laatste weekend van oktober door de leden van regio Limburg iets voor jou.

Deze rit is ongeveer 120 km lang en is een avontuur door de Limburgse heuvels en dalen in het donker, een uitdaging voor rijder en navigator! Smalle wegen, kleine weggetjes, donkere wegen en pikkedonkere wegen: het komt allemaal voorbij in deze Halloween avondrit.Ieder gaan we weer op zoek naar iets.  Laat je verrassen ! Klik hier voor de foto's van eerdere jaren.

Inschrijven kan via de website, enkele weken tevoren.

Verdere informatie via:

Nick Tilmans. Regio Manager Limburg ,

Tel 06-53709609 of   limburg@healey.nl