Agenda

ONZE ACTIVITEITENLIJST:

Voor exacte data: Zie de evenementen kalender. 

TOUR DOOR LIMBURG

In plaats van de drie-landen-tour rijden we vanaf mei 2018 de Tour door Limburg.

Het is een tourrit door het Limburgse Heuvelland. Regio Limburg maakt er jaarlijks op de zaterdag in het Hemelvaartweekend weer iets speciaals van. Veel deelnemers combineren deelname met enkele dagen Zuid-Limburg. Tijdige hotelreservering is dan natuurlijk wel gewenst.

We gaan weer haarspeldbochten rijden, heuvelklimmen en zien fraaie vergezichten. Pittoreske dorpjes, veldkruizen, kappelletjes en uitnodigende terrassen.

Regio Limburg heet U welkom bij dit jaarlijks evenement.

 

Meer informatie  in het clubblad en vanaf maart op de internetsite. Inschrijven is dan mogelijk

Nick Tilmans,Regio Manager Limburg.

Tel 06-53709609 of limburg@healey.nl

 

 Good Morning Rit

We hebben binnen onze club een groot aantal ritten met een verschillend karakter. Niet alleen van wegen de regio en het landschap maar ook in de verschillende dagen en tijdstippen. We hebben dag-ritten, nacht-ritten, avond-ritten, noem maar op. Wat we nog niet hadden is een rit in de zeer vroege ochtend. Dus een Good Morning Rit. Het is heel bijzonder om bij het krieken van de dag door de Ardennen te rijden.

We maken een mooie eerste deel van de rit van circa 110 Km door de Belgische Ardennen en de Belgische Ost-Kantons. Dat is de streek in België die aan Duitsland grenst. Na het ontbijt gaan we van start met het tweede deel van de route naar Zuid-Limburg en daar eindigt de  Good Morning Rit. Al met al rijden we circa 220 Km gereden. 

Meer informatie vanaf april op de internetsite. Inschrijven is dan mogelijk.

Nick Tilmans, Regio Manager Limburg.

Tel 06-53709609 of  limburg@healey.nl

 

CLASSIC DAYS SCHLOSS DYCK IN  AUGUSTUS

Healey weekend arrangement in het Nikolaus Kloster

In 2019 voor de 14e maal wordt dit grote oldtimer / klassieker evenement georganiseerd in het Schloss Dyck park, in Jüchen bij Mönchengladbach.

Tienduizenden klassieker- en oldtimer enthousiastelingen komen met hun automobiel hier naar toe. Vele honderden hele speciale oldtimers, die je anders nooit te zien krijgt staan er tentoongesteld, worden voorgereden tijdens een concours d`Elegance en maken demonstratie ritten op het daarvoor aangelegd circuit.

Voor onze clubleden is meestal de Healey parkeerplaats Feld 6 in het park gereserveerd.

Tijdens deze dagen is dit de ontmoetingsplaats voor Healey liefhebbers; er worden door onze club drankjes geserveerd en met zelf meegebrachte spullen kan er ook gepicknickt worden. In een grote partytent is zitgelegenheid om even uit te rusten.

Het evenement wordt niet voor niets het Goodwood van het continent genoemd. Er valt zoveel te zien en te beleven dat een een-dags bezoek eigenlijk te kort is.

Kijk op:  www.classic-days-schloss-dyck.de  en je staat verbaasd wat er allemaal georganiseerd wordt.

Evenals voorgaande jaren kan onze regio Limburg in het tegenover de ingang gelegen Nikolaus Kloster kamers reserveren voor de overnachting. In dit eeuwenoude klooster hebben de paters Oblaten kloostercellen ingericht als  gastenkamers en nemen de gasten gedurende dit weekend, deel aan het leven in het klooster.

Meestal kunnen we genieten van een klooster-avondmaal en zelf organiseren we op de de volgende avond een BBQ.

Kijk ook op:  www.nikolauskloster.de voor info over dit Oblaten klooster.

Overdag gaat de Healey mee naar Feld 6 in het kasteelpark en 's avonds wordt hij veilig en gratis gestald in de kloostertuin. Op de  parkeerplaats worden de dranken en hapjes gratis geserveerd. Ook het parkeren hier is uiteraard gratis.

Het Nikolaus Arrangement omvat 2 overnachtingen met half pension. Prijzen t.z.t. weer op deze website.

Meer informatie in het clubblad van mei en vanaf april op de internetsite. Inschrijven is dan pas mogelijk

Nick Tilmans, Regio Manager Limburg.

Tel 06-53709609 of  schlossdyck@healey.nl

Halloween Avond Rit op de laatste zaterdag van oktober.

Het hoort er allemaal bij: het is al vroeg donker, wellicht is het koud, misschien valt er wel een regendruppeltje (hoewel: liever niet); is dit allemaal geen probleem voor je dan is de Halloween avondrit, georganiseerd op in het laatste weekend van oktober door de leden van regio Limburg iets voor jou.

Deze rit is ongeveer 120 km lang en is een avontuur door de Limburgse heuvels en dalen in het donker, een uitdaging voor rijder en navigator! Smalle wegen, kleine weggetjes, donkere wegen en pikkedonkere wegen: het komt allemaal voorbij in deze Halloween avondrit.Ieder gaan we weer op zoek naar iets.  Laat je verrassen ! Klik hier voor de foto's van 2018

Inschrijven kan via de website, enkele weken tevoren.

 

Verdere informatie via:

 

Nick Tilmans. Regio Manager Limburg ,

Tel 06-53709609 of   limburg@healey.nl