Vrienden van het Healey museum

U kunt het Healey Museum steunen door middel van het doneren van een bedrag per jaar. Hoe dit werkt kunt u zien op de Museum site onder de kop Vriend worden.

Als vriend van het Healey Museum hebt u samen met een introducé het hele jaar door gratis toegang tot het museum. Ook ontvangt u periodiek een speciale nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte bent van alle activiteiten die in en om het Museum spelen. Bij de Silverstone Vriendschap hoort ook een speciaal model van een Healey Silverstone.

Het Healey Museum heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling), waardoor het mogelijk is om fiscaal voordeel van uw schenkingen aan het Museum te krijgen.

 

Verhuur

Het Healey Museum vormt een uitstekende locatie om een (bedrijfs-)jubileum met lunch of diner te laten plaatsvinden. Het Museum beschikt over exclusieve ruimten en faciliteiten geschikt voor 12 tot 100 personen. Onze faciliteiten zijn van alle gemakken voorzien, zoals beamer, audio-installatie, wireless internet, een apart filmzaaltje en ook de catering kan tot in de kleinste details worden verzorgd.

Kijk voor nadere informatie op de website van het healeymuseum.

Bent ù op zoek naar een originele en stimulerende omgeving om een zakelijke of feestelijke bijeenkomst te organiseren? Stuur een mailtje naar info@healeymuseum.nl of bel 06-81733208.

De openingstijden voor de “gewone” Healeyliefhebber gelden onverminderd donderdag t/m zondag tussen 11 – 17 uur.

 

Sponsors

Het Healey Museum werkt met een beperkt aantal sponsors.

 

Er zijn diverse mogelijkheden om relaties te ontvangen in een exclusieve ambiance en uw bedrijf of product te presenteren. In onderling overleg kan het Healey Museum een passend sponsorpakket samenstellen. Afgestemd op uw relaties en zakelijke doelstellingen. Heeft u interesse in sponsoring? Neem dan contact op met Albert Hartink: penningmeester@healeymuseum.nl of tel 030 6911347.

adv_5
adv_8
adv_10
adv_12
adv_13
adv_14