Folder

Achtergrond

Het Healey Museum is een particulier initiatief in de vorm van een stichting, dat wordt ondersteund door (leden van) de AHOCN. Het museum heeft een eigen website (www.healeymuseum.nl) en is te vinden op Facebook. Neem zeker de moeite om deze website of facebook eens te bezoeken.

De organisatie

Begin 2010 richtten enkele Healey eigenaren de Stichting Healey Museum op. Het doel daarbij was en is de technische en culturele nalatenschap van Donald Mitchell Healey te behouden en onder de aandacht van het publiek te brengen.
Het Museum wil een energieke en aantrekkelijke uitstraling hebben en uitgroeien tot een echt “Healey Home” voor Healeyrijders uit de hele wereld.
Het Museum is een stichting zonder winstoogmerk die ondersteuning krijgt van diverse vrijwilligers en Healey fans.
 
Adres Landgoed Groot Kantwijk, Bergseweg 28Q, 3633 AK Vreeland
Website www.healeymuseum.nl
Facebook HealeyMuseum
Twitter @HealeyMuseum
Openingstijden

Wij zijn geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.
Kijk op de Healey museum website (www.healeymuseum.nl) onder bezoekersinfo of er geen besloten evenement is. Voor groepen en speciale genodigden kan het museum ook op afspraak worden geopend. Voor bezoek buiten de normale openingstijden kunt u bellen met +31 6 81733208 of mailen naar info@healeymuseum.nl

Als u uw bezoek aan het Healeymuseum wilt plannen kijk dan voor alle zekerheid ook even op de kalender zodat u niet met onverwachte verrassingen wordt geconfronteerd.

Entree € 12,00. Vrienden van het museum gratis

Bereikbaarheid

 
Per auto is het Healey Museum bereikbaar vanaf de A2 (Amsterdam-Utrecht) en de N 201/N523. Op de N523 linksaf de Bergseweg inslaan en de Vecht volgen.
 
Indien hek gesloten is: bel “Healey Museum” aan linkerzijde.
Beter niet door het dorp Vreeland rijden. De straten zijn daar nauw en niet echt geschikt voor doorgaand verkeer.
 
Met openbaar vervoer: vanuit Amsterdam of Utrecht: stoptrein naar Breukelen en verder met een taxi: 06-54 912 444 - http://breutax.nl
 
Het museum is rolstoelvriendelijk.
adv_5
adv_8
adv_10
adv_12
adv_13
adv_14