Reageer op: nieuwe site frisse blik?

Homepage Forums Algemeen nieuwe site frisse blik? Reageer op: nieuwe site frisse blik?

#221422

Bernie Wolf
Sleutelbeheerder

Met alle forumleden in dit draadje ben ik het eens dat zowel vergrijzing als hoge kosten een probleem vormen. Je merkt dat veel evenementen een gezapig reünie-karakter krijgen. En de aanschaf van een Big Healey wordt steeds meer een onoverkomelijke drempel voor jonge mensen wiens leven al duur genoeg is.

Aan de andere kant:
DHC-ers zijn gemiddeld veel jonger dan andere AHOCN-ers. Mijn eigen ervaring is ook dat de sportieve evenementen veel meer jonge deelnemers en toeschouwers trekken.
Vergeet ook niet dat er veel events zijn met acceptabele toegangsprijzen die niet direct door DHC of AHOCN worden georganiseerd, maar waar wel leden aanwezig zijn die soms ook actief deelnemen. Denk aan de Spa six hours race ( Spa 6h op Facebook) of aan NK HTGT races op Assen en Zandvoort ( site van NK HTGT). Altijd gezellig. En er zijn kaartleesrally’s met zeer lage drempel, zoals de Caférally Competitie en de KLIP’s van de Dutch Historic Rally Club – waar je altijd ook andere Healeys zult treffen.

Een opmerking over de prijzen van (Big) Healeys. Ik zie ook met leden ogen aan dat die in de afgelopen 30 jaar vertienvoudigd zijn. Toen ik mijn 3000 kocht in 1992 kon ik me dat wel veroorloven – nu zou dat niet meer zo makkelijk kunnen. Daar staat tegenover dat ik het meeste restauratie- en onderhoudswerk (als amateur) zelf deed. Er zijn echt wel veel pensionado’s die hun handen vuil durven te maken!

Tenslotte: als redactie nemen we opmerkingen en suggesties serieus over het “verjongen” van de inhoud van de media. De clubmedia hebben we qua vorm en functionaliteit al verregaand vernieuwd. Nu de inhoud nog.
Daarvoor doe ik dan wel een beroep op jonge clubleden.
Vast hulde voor het aanzwengelen van deze discussie!