Zeelandrit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 29 sep 2019
Hele dag

Locatie
Strandcafé Saus

Weblink:


Dit jaar hebben wij, Regio Zuid-West en Regio Flanders, met vereende krachten een uiterst boeiende Zeelandrit uitgezet.

Zelden zult u in een ononderbroken opvolging van leuke dorpjes, fijn berijdbare dijkjes, mooie schorren en prachtige vergezichten, twee pareltjes van Zeeuwse eilanden, zoiets geweldigs ontdekt hebben.

Onze start-,  middag- en eindlocaties zijn zorgvuldig gekozen. Elk uniek in hun eigen karakteristieke omgeving.

Bijeenkomst vanaf 09h00 in het Strandcafé Saus op de Boulevard in Bergen op Zoom. Hier wordt koffie en appeltaart geserveerd voor iedereen. De briefing wordt gegeven rond 10h00, waarna gestart kan worden aan de hand van een uitvoerig routeboek met bol-pijl, wat verdwalen haast onmogelijk maakt.

De middagstop wordt midden in het hart van het idyllisch stadje Veere, op wandelafstand van het centrum, gehouden in restaurant De Werf met zicht op de jachthaven. Een ruime parking is voorzien vlakbij.

Tijdens de namiddag route ronden wij Duiven-Schouwenland en binnendoor zo terug naar Goes, waar wij vanaf 16h30 ontvangen worden op het prachtig terras van de Goese Golf club. Daar wordt de dag afgesloten met een glaasje Bubbels en een portie exclusieve handgemaakte bitterballen.

Naar wens kan er vanaf 18h00 met een keuze menu gedineerd worden in het restaurant. Dit kunt u bij inschrijving aangeven.

Wij hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten in Bergen op Zoom en er samen een prachtige dag van te maken.

Het Zeelandrit Team 

Kees van Beijmerwerdt, regiomanager zuid-west. zuid-west@healey.nl

Philippe Deckers, regiomanager Flanders. info@healeyclubflanders.be