Twentse Healey zomertour

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 30 aug 2020
09:00 - 19:00

Locatie
Herberg de Pot

Weblink:


De Veertiende Twentse Healey Zomer Tour

Datum zondag 30 augustus 2020

Voor allen bekende reden, hebben we in het oosten dit jaar geen Kastelen tour en Ladies Day gehad, maar als we allemaal netjes oppassen waardoor er virus vrij gerecreëerd kan worden zal de Twente rit doorgaan.

We starten op ons vertrouwde adres in Markelo, Herberg De Pot aan de Potdijk 9 te Markelo , waar we dit jaar ook eindigen.

pastedGraphic.png              pastedGraphic_1.png

We verzamelen ons daar tussen 9.30 en 10.30 uur om de dag te beginnen met een kopje koffie met wat erbij, de route boeken met de schildjes worden dan uitgereikt en de lunch wordt dit jaar aan jullie mee gegeven zodat je op een van de vele mooie plekjes langs de route deze kunt verorberen.

De eerste equipes zullen starten rond 10.45 uur.

De tour laat jullie dit jaar veel moois van het echte Twentse land zien, welke we 5 jaar terug ook voor een deel hebben mogen genieten.

pastedGraphic_2.png

Dit jaar gelukkig weer formule 1 en dat deze dan gelijk is met de Twentse zomer tour zal geen probleem zijn, vanaf 15.00 uur kan op een corona verantwoorde manier bij de Pot de wedstrijd in Spa Francorchamps  gevolgd worden.

pastedGraphic_3.png 

Tevens zal dan door de plaatselijke “ bekende Kok” aan onze innerlijke mens worden gedacht. Waarbij ook aan de gezonde spijzen (lees: sla ) gedacht zal worden.

pastedGraphic_4.png

pastedGraphic_5.png

  Regio Oost

Nou, daar kun je dit toch niet voor laten schieten.

Het wordt weer een super dag,

Tot de 30 ste augustus,

Austin Healey Owners Club Nederland, Regio Oost 

Han Punte ( regio manager )

oost@healey.nl

+31 6 53 17 58 02

   pastedGraphic_5.png

       Regio Oost