Twentse Healey zomertour

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 22 aug 2021
09:00 - 19:00

Weblink:


De vijftiende Twentse Healey Zomer Tour

Op zondag 22 augustus vindt de Twentse zomertour plaats. En waar, jullie raden het al, in Twente.Tegen die tijd heeft weliswaar ieder van ons een vaccinatie kunnen krijgen,waardoor we op een verantwoorde wijze dit evenement kunnen organiseren, wel hopen dat Twente niet zo Rood kleurt als op dit moment.

 

We starten met een kop koffie bij de Pot in Markelo waarna er een tour door het mooie Twentse landschap zal plaatst vinden. Voor onderweg zal er weer een lunchpakket meegegeven worden, wat op een van de vele mooie plekjes waar we voorbij komen verorberd kan worden.

 

 

 

De tour zal weer langs mooie Twentse plekken gaan. Wanneer we weer terug keren bij de Pot en met mooi weer lekker op het terras kunnen napraten, gaat de plaatselijke kok voor ons weer iets lekkers maken, waardoor we niet met een lege maag naar huis heen hoeven.

 

Voor die mensen die ook een MG er nog bij hebben, zal die dag keuzes gemaakt moeten worden, daar de MG club oost ook die dag en op deze locatie een activiteit heeft. Keuze lijkt mij trouwens niet zo heel moeilijk toch !!

Voor mensen die een lang weekend er van willen maken, zijn er in de omgeving van Markelo genoeg hotels en B&B’s via de VVV van Markelo te vinden.

We zien jullie dus allemaal graag met de Austin Healey op 22 augustus in Markelo. Vul het onderstaande inschrijfformulier daarom maar snel in!

pastedGraphic_5.pngAustin Healey Owners Club Nederland, Regio Oost 

Han Punte ( regio manager ) oost@healey.nl +31 6 53 17 58 02