Tour door Limburg

Kaart niet beschikbaar

Wanneer: 14 mei 2022
Waar: ,
iCal: zet in (digitale) agenda

6e Tour door Limburg

Na de prachtige 5e Tour door Limburg in  Zuid-Limburg zijn we druk bezig met de voorbereiding van de 6e Tour door Limburg  op zaterdag 14 mei 2022.  

Dit jaar weer op onze  “vaste” datum in mei.

Een mooie kans om een lang weekend naar ons mooie Limburg te komen. Want ben nu eerlijk, waar zou je anders in Nederland naar toe gaan !!!! 

Ontvangst, start en aankomst

We starten op zaterdag 14 mei bij een mooie locatie in Limburg. Dit is bij De Hompesche Molen in Stevensweert in het midden van Limburg. Stevensweert ligt tussen het Julianakanaal en de Maas bij Maasbracht tussen de vele Maasplassen die ontstaan zijn door het ontgrinden van dit gebied. De Healey’s kunnen bij aankomst parkeren op de parkeerplaats van De Hompesche Molen  Er is voldoende plaats.  Het adres is: Molendijk 6, 6107 AA in Stevensweert

Jullie ontvangen bij aankomst koffie/ thee en een stuk lekkere Limburgse Vlaai. Na de briefing ontvangen jullie het routeboek, rallybord en een Goodybag.

Vertrek van het eerste deel van de route van ongeveer 90 km  is om 10.00 uur.

Lunch op het Drielanden punt in Vaals

Tussen 12.30 en 13.30 uur worden jullie verwacht in het Restaurant Wilhelminatoren op het Drielanden Punt in Vaals. Het hoogste punt van Nederland. 

 

 

 

 

We zijn hier al vaker geweest maar tot de verbeelding blijft natuurlijk spreken, de afsluiting van het Lustrum 2015 met 200 equipes.  We maken hier gebruik van een uitgebreide lunch met koffie en thee. Voor iedereen is er wel iets te smikkelen.

De route gaat door  Midden en Zuid Limburg  en een klein stukje Duitsland.

 
Aankomst en afsluiting

Na de lunch gaat de route verder om weer te eindigen bij De Hompesche Molen in Stevensweert. Het 2e deel van de route is ook weer ongeveer 90 km en gaat door een mooi stuk van de Belgische Voerstreek en Zuid-Limburg

De ontvangst is vanaf 16.30 uur.  

Hier sluiten wij deze 6e Tour de Limburg op gepaste wijze af met een borrel en de prijsuitreiking

 

Tevens bestaat hier ook de mogelijkheid om voor de prijs van €25,00 per persoon deel te nemen aan een uitgebreid Limburgs buffet. 

 

 
Eventueel overnachten.

In Zuid Limburg zijn er voldoende leuke en gezellige hotels om er een leuk weekend van te maken.

Kijk eens op de site van de VVV Limburg www.vvvzuidlimburg.nl

De routes

Deze lopen door Midden en Zuid-Limburg en een klein stukje door de Belgische Voerstreek en Duitsland. Onderweg zijn mooie dorpen met  kastelen en grote carré boerderijen en speciale witte  vakwerkhuizen. Ook zeer smalle weggetjes en kleine stukjes onverhard, zullen in de route niet ontbreken. Wij sturen iedere deelnemer vooraf de route op GPS toe.

 

 

 

 

 
 
Inschrijving

Per equipe van maximaal 2 personen bedraagt het inschrijfgeld € 49,00. 

Komt u alleen dan is het inschrijfgeld € 29,00. U krijgt koffie/thee + vlaai bij aankomst, een routeboek, rallyschild en een lekkere lunch op de pauzeplaats. Na afloop nog een borrel. Introducees en niet leden van de AHOCN betalen €15,00 extra per auto. 

Inschrijven met onderstaand formulier

De kosten voor het afsluitend Limburgs buffet zijn € 25,00 per persoon. 

Beleef een onvergetelijke dag in Limburg

Namens de Regio Limburg, Petra, Marlene, Erik en Nick.

Informatie: limburg@healey.nl