Tour door Limburg

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 28 aug 2021
Hele dag

Weblink:


Na de prachtige 4e Tour door Limburg in Zuid-Limburg zijn we druk bezig met de voorbereiding van de 5e Tour door Limburg op zaterdag 28 augustus 2021.

Eerder dit jaar in mei kon deze mooie tour door de Corona maatregelen niet doorgaan.
Nu opnieuw een mooie kans om een lang weekend naar ons mooie Limburg te komen. Want ben nu eerlijk, waar zou je anders in Nederland naar toe gaan !!!!

 

 

 

Ontvangst, start en aankomst

We starten op zaterdag 28 augustus bij een mooie locatie in het zuidelijkste puntje van Limburg. De Healey’s kunnen op de parkeerplaats geparkeerd worden. Er is voldoende plaats om aan alle dan geldende Corona maatregelen te voldoen

 

 

 

Onderweg tussen, 13.00 en 14.00 uur, op de pauzeplaats, is er een lichte lunch geregeld. Mogelijk bij een horeca onderneming of een lekker verzorgde lunch door onze vaste cateraar. Dit is echter op dit moment nog niet bekend en hangt af van de route die nog gemaakt moet worden. De route gaat in ieder geval door een klein stuk Zuid-Limburg, België en waarschijnlijk een klein stuk
Duitse Eiffel. Dus eigenlijk een mooie
Drie Landen tocht.

 

 

Aankomst en afsluiting 

Na de lunch gaat de route verder om weer te eindigen in Zuid-Limburg.
De ontvangst hier is vanaf 16.30 uur.
Hier sluiten wij deze 5e Tour de Limburg op gepaste wijze af. Tevens bestaat hier ook de mogelijkheid om voor de prijs van €25,00 per persoon deel te nemen aan een uitgebreid Limburgs buffet.

 

 

Eventueel overnachten.
In Zuid Limburg zijn er voldoende leuke en gezellige hotels om er een leuk weekend van te maken.
Kijk eens op www.heuvellandhotels.nl of op de site van de VVV Limburg
www.vvvzuidlimburg.nl 

De route
Deze loopt voor een klein deel door het zuiden van Limburg en het over grote deel door de Belgische Voerstreek en een stukje door de Duitse Eiffel . Onderweg mooie dorpen met kastelen en grote carré boerderijen en speciale witte vakwerkhuizen. Ook zeer smalle weggetjes en kleine stukjes onverhard, zullen in de route niet ontbreken. De route is vooraf op GPS te verkrijgen. Wij sturen iedere deelnemer vooraf de route op GPS toe.

Start en eindlocatie Deze is op dit moment nog niet bekend. In ieder geval in het zuidelijkste deel van Zuid-Limburg. We zijn nog op zoek naar een locatie waar we kunnen starten en ook de afsluiting kunnen doen. Binnenkort volgt er meer informatie hierover.

 

 

Inschrijving
U kunt inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Daar zijn ook alle details, prijzen e.d. vermeld.

Beleef een onvergetelijke dag in Limburg

Namens de Regio Limburg , Eric en Petra .

Informatie : limburg@healey.nl