Schloss Dyck 2019

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 2 aug 2019 - 4 aug 2019
Hele dag

Locatie
Schloss Dyck

Weblink:


Schloss Dyck 2, 3 en 4 augustus 2019

 

Dit jaar voor de 14e maal wordt dit grote oldtimer / klassieker evenement georganiseerd in het Schloss Dyck park, in Jüchen bij Mönchengladbach. Tienduizenden klassieker- en oldtimer enthousiastelingen komen met hun
automobiel hier naar toe. Vele honderden hele speciale oldtimers, die je anders nooit te zien krijgt staan er tentoongesteld, worden voorgereden tijdens een concours d ‘Élégance en maken demonstratie ritten op het daarvoor aangelegd circuit.

 

Op zeer speciaal verzoek van een aantal leden van de AHOCN organiseren wij dit evenement dit jaar ook weer.

Voor onze clubleden is er weer de Healey parkeer plaats Feld 10-04 in het park gereserveerd. Tijdens deze dagen is dit de ontmoetingsplaats voor Healey liefhebbers, er worden door onze club drankjes geserveerd en met zelf meegebrachte spullen kan er ook gepicknickt worden.

In een grote partytent is zitgelegenheid om even uit te rusten.

 

Het evenement wordt niet voor niets het Goodwood van het continent genoemd. Er valt zoveel te zien en te beleven dat een 1-dags bezoek te kort is. Kijk op: www.classic-days-schloss-dyck.de en je staat verbaasd wat er allemaal georganiseerd wordt. 

 

Evenals voorgaande jaren heeft onze Regio Limburg in het tegenover de ingang gelegen Nikolaus Kloster kamers gereserveerd voor de overnachting. 

 

Ook dit jaar hebben we maar een beperkt aantal kamers !!!!!

In dit eeuwenoude klooster hebben de paters Oblaten kloostercellen ingericht als gastenkamers en nemen de gasten gedurende dit weekend, deel aan het leven in het klooster. Er wordt op vrijdagavond 2 augustus in de tuin een avondmaaltijd geserveerd en zaterdag- en zondagmorgen wordt ontbeten in de grote refter/eetzaal van het klooster. 

Zaterdagavond 3 augustus is er BBQ in de kloostertuin. Een mooie tuin waarin het s `avonds tot laat nog gezellig samen zijn is met de andere clubleden. Kijk op: www.nikolauskloster.de voor info over dit Oblaten klooster.

 

Overdag gaat de Healey mee naar Feld 10-04 in het kasteelpark en s `avonds wordt hij veilig en gratis gestald in de kloostertuin.

 

 

 

Het Nikolaus Arrangement omvat 2 overnachtingen met half pension voor € 135,00 per persoon op 2-persoons kamer (€ 270,00). Overnachting op 1-persoons kamer kost € 145,00.

 

Aankomst vrijdagmiddag 2 augustus en vertrek op zondagmiddag 4 augustus. De sleutels voor de kamers kunnen tussen 16.30 en 17.00 uur worden opgehaald. De ontvangst gedurende het hele weekend is dit jaar in handen van Inge en Willem Janssen.

Op de Healey parkeerplaats Feld-10-04 in het park worden de dranken en hapjes gratis geserveerd. Ook het parkeren hier is uiteraard gratis.

Zij die niet willen overnachten, kunnen het aanmeldformulier invullen en krijgen dan evenals degenen die in het klooster gaan verblijven, de z.g. “doorrijkaart FELD 10-04” gratis toegestuurd. Met deze kaart achter de voorruit kun je zonder oponthoud het kasteelpark inrijden naar onze gereserveerde Healey parkeerplaats. De entree kaart moet je dan wel nog zelf kopen bij de kassa.

Heb je vragen dan geeft Monique Wagemans 06- 53992129 of Nick Tilmans 06- 53709609 graag verder tekst en uitleg.

 Inschrijven is vanaf nu per mail mogelijk

Nick Tilmans, Manager Regio Limburg. 

Tel 06-53709609 of limburg@healey.nl