Onderdelendag AHOCN-TCH

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 5 nov 2017
11:00 - 17:00

Locatie
Oldtimer-Wereld

Weblink:


Voor het eerst organiseren we de onderdelendag samen met de TR Club Holland. De opzet zal grootser zijn dan vorig jaar en daarom moesten we op zoek naar een grotere locatie. Dat was geen eenvoudige opgave, maar gelukkig mogen we het evenement organiseren bij Oldtimer-Wereld in Amersfoort. Het gebouw heeft een fantastische ruime en lichte showroom met daaromheen veel parkeergelegenheid.

Dit jaar hebben we meer commerciële stands met onderdelen en lifestyle producten.

Zoals gewoonlijk bieden we de leden van de beide clubs de gelegenheid om hun overtollige onderdelen te verkopen. De ruimte die ze daarvoor nodig hebben wordt gratis ter beschikking gesteld. Daarnaast zullen leden van de beide clubs die kunstzinnige talenten hebben in de gelegenheid worden gesteld om hun kunst tentoon te stellen en eventueel te verkopen. Degenen die hiervoor belangstelling hebben worden uitgenodigd om zich alvast te melden bij Leo Dorjee, e-mail: evenementen@healey.nl 

Een andere nouveauté is dat we aan onze leden ruimte bieden om hun auto ter plekke te koop aan te bieden. En natuurlijk is er ook weer een gezellig terras, dit jaar met een heuse bar. 

We denken nog na over nog meer verrassingen en houden u daarvan op de hoogte. Zeker is dat het een fantastisch evenement gaat worden. 

Wie alvast (vrijblijvend) een optie wil nemen op een of meerdere tafels of ruimte voor de te verkopen auto, kan dat doen door middel van invullen van het onderstaande formulier.

Formulier voor optie op ruimte onderdelendag 2017

  • De onderdelendag wordt gehouden bij Oldtimer-Wereld Wiekenweg 41, 3815 KL in Amersfoort op 5 november 2017 van 11 tot 17 uur. Wilt u alvast een optie nemen op een of meer tafels of ruimte voor uw auto? Ook commerciële instellingen kunnen een optie nemen. Het verplicht tot niets. Wij nemen t.z.t. contact met u op voor definitieve reservering of annulering van deze optie. De deelname is gratis voor leden! Vul het onderstaande formulier in en kruis aan wat van toepassing is.
  • Voor commerciële instelling alleen de bedrijfsnaam invullen
  • (niet in te vullen door comm.instellingen)
  • Voor informatie over de locatie kunt u de website bekijken: www.oldtimer-wereld.nl

Noteer alvast in uw agenda: 5 november 2017: Onderdelendag AHOCN en TR Club Holland in Amersfoort. Wij heten u van harte welkom!