Onderdelendag AHOCN-TCH

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 5 nov 2017
11:00 - 17:00

Locatie
Oldtimer-Wereld

Weblink:


Voor het eerst organiseren we de onderdelendag samen met de TR Club Holland. De opzet zal grootser zijn dan vorig jaar en daarom moesten we op zoek naar een grotere locatie. Dat was geen eenvoudige opgave, maar gelukkig mogen we het evenement organiseren bij Oldtimer-Wereld in Amersfoort. Het gebouw heeft een fantastische ruime en lichte showroom met daaromheen veel parkeergelegenheid.

Dit jaar hebben we meer commerciële stands met onderdelen en lifestyle producten.

Zoals gewoonlijk bieden we de leden van de beide clubs de gelegenheid om hun overtollige onderdelen te verkopen. De ruimte die ze daarvoor nodig hebben wordt gratis ter beschikking gesteld. Daarnaast zullen leden van de beide clubs die kunstzinnige talenten hebben in de gelegenheid worden gesteld om hun kunst tentoon te stellen en eventueel te verkopen. 

Een andere nouveauté is dat we aan onze leden ruimte bieden om hun auto ter plekke te koop aan te bieden. En natuurlijk is er ook weer een gezellig terras, dit jaar met een heuse bar. 

Er is een Formulie-1 race simulator en ’s middags speelt er een Dixieland orkestje. Voor spanning, competitie en gezelligheid wordt dus ook gezorgd!

Inschrijven als deelnemer d.m.v. formulier is niet meer mogelijk. U kunt contact opnemen per e-mail: evenementen@healey.nl 

Noteer alvast in uw agenda: 5 november 2017: Onderdelendag AHOCN en TR Club Holland in Amersfoort. Wij heten u van harte welkom!