Noorderkempenrit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 12 sep 2021
Hele dag

Locatie
Van der Valk Dennenhof

Weblink:


Beste Healey vrienden,

Wij nodigen jullie van harte uit om samen met ons van de 7° NDK Rit, editie 2021, te genieten.

Ook ditmaal gaan wij voor de zekerheid en plannen wij aldus een pick-nick editie, met een speciale prijs voor de meest exclusieve mand én inhoud.

Haal die Brunello,  rijpe Camembert,  getruffeerde salami uit Calabrië en fijne antipasti maar boven!

Wij zullen ditmaal ook een Dames- proeverspaneel samenstellen die streng maar rechtvaardig de winnaar dezer zullen aanduiden.. 

Overzicht van de dagplanning:

Ontvangst vanaf 09h00 aan het Van der Valk hotel – Dennenhof,  Bredabaan 940 te 2930 Brasschaat – Maria ter-Heide.

Wij voorzien naar omstandigheden, een mooi ontbijt op het terras met koffie/thee of fruitsap voor iedere deelnemer.

Na de briefing kunnen de eerste equipes starten vanaf 10:00

Rond de middag spreiden de equipes naar eigen goedvinden hun dekens uit in het mooie Kempische landschap en genieten wij hopelijk bij goed weer van hun zelf samengestelde pick-nick. Er wordt geen centrale plaats voorzien i.v.m. de onzekerheid rond Corona maatregelen.

Vanaf 16h30 worden wij verwacht aan de Afspanning de Bosduif onder de Kalmthoutse Parasoldennen, waar wij op het mooi terras van een afsluitende borrel met bubbels en bijhorige snacks kunnen genieten..

Voor de liefhebbers, mits voorinschrijving en betaling , wordt er nadien Stoofvlees met frietjes en witloofsalade, inclusief 1 glas begeleide drank naar keuze, geserveerd.

Bijkomende consumpties zijn op rekening van de deelnemer.

Covid-19 disclaimer:

Mocht de overheid de Corona-maatregelen ten tijde van het evenement verstrengd hebben om dit evenement in zijn geheel of gedeeltelijk mogelijk te maken, dan wordt de deelname kosteloos geannuleerd en wordt het inschrijfgeld volledig en binnen enkele dagen teruggestort op uw rekening.

Inschrijving is mogelijk via het onderstaande inschrijfformulier. Het inschrijfgeld voor dit evenement (incl. ontbijt, rallybord + routeboek, exclusief optioneel diner bedraagt € 60.00;- per equipe voor AHOCN leden. Equipes zonder AHOCN lidmaatschap betalen € 85.00;-

Inschrijfgeld inclusief optioneel diner bedraagt € 100.00;- per equipe voor AHOCN leden. Equipes zonder AHOCN lidmaatschap betalen € 125.00;-

U kunt – als u dat nog niet heeft gedaan – nog steeds het kortingsvoucher van 2020 gebruiken. Zie hiervoor het inschrijfformulier.

Het inschrijfgeld overmaken op rekening NL33 RABO 0160 4427 96  t.a.v. AHOCN Regio Flanders, met vermelding van “Noorderkempen Rit 2021”.

Graag tijdig inschrijven want bij 30 equipes sluit de inschrijving. Echter altijd vóór woensdag 8 september 2021 inschrijven.

Het Flanders Noorderkempen Rit Team

7° Noorderkempen Rit

pastedGraphic.png