Noorderkempenrit – picknick editie

Kaart wordt geladen...

Wanneer: 11 sep 2022
Tijdstip: 09:00 - 22:30
Waar: Bredabaan 940
 , 2930 Maria-ter-Heide
iCal: zet in (digitale) agenda

Noorderkempenrit 2022

Wij nodigen jullie van harte uit om samen met ons van de 8° NDK Rit, editie 2022, te genieten.
Ook ditmaal gaan wij voor de zekerheid en plannen wij aldus een picknick editie, met een speciale prijs voor de meest exclusieve mand én inhoud.

Haal die Brunello, rijpe Camembert, getruffeerde salami uit Calabrië en fijne antipasti nogmaals boven!
Wij zullen ditmaal ook een Dames- proeverspaneel samenstellen die streng maar rechtvaardig de winnaar dezer zullen aanduiden..

Overzicht van de dagplanning

Ontvangst vanaf 09:00 uur aan het Van der Valk hotel – Dennenhof, Bredabaan 940 te 2930 Brasschaat – Maria ter-Heide.
Wij voorzien naar omstandigheden, een mooi ontbijt op het terras met koffie/thee of fruitsap voor iedere deelnemer.
Na de briefing kunnen de eerste equipes starten vanaf 10:00 uur.
Rond de middag spreiden de equipes naar eigen goedvinden hun dekens uit in het mooie Kempische landschap en genieten wij hopelijk bij goed weer van hun zelf samengestelde picknick. Er wordt geen centrale plaats voorzien i.v.m. de onzekerheid rond Corona maatregelen.
Vanaf 16h30 worden wij verwacht aan de Afspanning de Bosduif onder de Kalmthoutse Parasoldennen, waar wij op het mooi terras van een afsluitende borrel met bubbels en bijhorige snacks kunnen genieten..

Voor de liefhebbers, mits voorinschrijving en betaling, wordt er nadien Stoofvlees met frietjes en witloofsalade, inclusief 1 glas begeleide drank naar keuze, geserveerd. Bijkomende consumpties zijn op rekening van de deelnemer.
Graag tijdig inschrijven want bij 30 equipes sluit de inschrijving. Echter altijd vóór woensdag 7 september 2022 inschrijven.

Covid-19 disclaimer
Mocht de overheid de Corona-maatregelen ten tijde van het evenement verstrengd hebben om dit evenement in zijn geheel of gedeeltelijk mogelijk te maken, dan wordt de deelname kosteloos geannuleerd en wordt het inschrijfgeld volledig en binnen enkele dagen teruggestort op uw rekening.

Het Flanders Team