Limburg Classic

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 24 sep 2016
09:00 - 17:30

Locatie
Het Orshof

Weblink:


E-LMCL-OrshofDe jaarlijkse Limburg Classic rit neemt ons dit jaar door het Noordoosten van Belgisch Limburg. Vanaf 9:00 uur wordt u door ons ontvangen in hotel Orshof in Neerglabbeek. Het Orshof is een gerenoveerde boerderij aan de rand van een bosrijke omgeving. U kunt gezellig tafelen in de sfeervolle orangerie-brasserie of bij goed weer op het terras.

Na een lekker stuk Limburgse vlaai en kop koffie beginnen we onze rit omstreeks 10u. Na ongeveer 65km stoppen we bij de Sint-Benedictusabdij, beter bekend als de ‘Achelse Kluis’. Deze ligt op de grens tussen Noord-Brabant (Nederland) en Noord-LimburgE-LMCL-achelse_kluis (België), in een ruim natuurgebied van akkers, bossen en heide, aan de oevers van de Warmbeek (B) / Tongelreep (NL). Hier wordt u ontvangen voor een lekkere kom soep met een broodje. De liefhebbers kunnen er de Achelse Trappist proeven. Geïnteresseerden kunnen er ook de tentoonstelling “de Groote Oorlog rond de Kluis 1914-1918” bezichtigen. Deze tentoonstelling wordt gehouden in de lokalen bij de Achelse Kluis. De toegangsprijs is 2 euro (niet inbegrepen in de prijs) en duurt +/- 1 uur.

De namiddagrit is ongeveer 70km lang en we komen opnieuw aan in het Orshof in Neerglabbeek. Omstreeks 17.30 uur ontvangen wij u met een aperitief als afsluiting van deze prachtige dag. De kosten voor de deelname aan de Limburg Classic, inclusief rallybordje, routeboek, koffie en vlaai, middaglunch en aperitief is 50 euro per equipe. Het GPX-bestand is verkrijgbaar op aanvraag.

Voor de gegadigden organiseren we ook in het Orshof een 3-gangen diner, dit aan 42 euro per persoon. U kan dan kiezen uit vlees of vis. Drank is niet inbegrepen in deze prijs. Enkel mits reservatie via inschrijving.

E-LMCL-plattegrond