Kaartleescursus

Kaart wordt geladen...

Wanneer: 22 apr 2023
Tijdstip: 10:00 - 17:00
Waar: Bonnetstraat 33, Ede
iCal: zet in (digitale) agenda

Kaartleescursus

Om de vaardigheden tijdens de ritten of zelfs een rally uit te breiden wordt er zaterdag 22 april 2023 door de DHC een kaartleescursus gegeven.
De kaartleescursus wordt gegeven door Eric Klunder, uitzetter van ondermeer De Langste Nacht en actueel van de Rally van de Grensstreek en de Gelderlandrit.

De ontvangst is tussen 10:00 uur en 10:30 uur bij Imparts/Classic Open aan de Bonnetstraat in Ede. Voor een lunch wordt gezorgd. Het einde staat gepland rond 17:00 uur.

De onderwerpen zijn:

  • voorbereiding voor de rit voor driver en navigator
  • de belangrijkste hulpmiddelen voor auto en navigator
  • taakverdeling in de auto
  • uitleg van de verschillende kaartleessystemen
  • het (eventueel vooraf) intekenen van de route op de kaart

Na de lunch met soep en broodjes is er een oefenrit met o.a. TC start, TC, TC (tijdcontrole), TC-In, waarbij met verschillende kaartleessystemen wordt gereden. Deze rit is goed voor een ieder die nog wat minder geoefend is en de beginselen van het rallyrijden wil leren kennen. Natuurlijk zal ook de geoefende bestuurder en navigator er weer het nodige van opsteken.

Na de oefenrit is er nog tijd genoeg voor een uitleg en om met behulp van de ook aanwezige ervaren navigators de gereden oefenrit -aan tafel- door te nemen en tot slot een gezellige afsluiting.

Deelnamekosten voor een DHC lid € 12,50 per persoon en voor een niet-DHC lid € 22,50 per persoon. (Dit is inclusief de lunch en het lesmateriaal).
Of voor info per mail: DHCRoadmanager@healey.nl

Oeps! We konden je formulier niet vinden.