Midden over de Utrechtse Heuvelrug

Kaart wordt geladen...

Wanneer: 9 jul 2022
Tijdstip: 09:00 - 18:00
Waar: Woudenbergseweg 52, Zeist
iCal: zet in (digitale) agenda

“Midden over de Utrechtse Heuvelrug”

Startlocatie: Hotel Restaurant Oud London, Woudenbergseweg 52, Zeist (niet ver van de afslag 3 (Den Dolder/Zeist-Oost) van snelweg A28)
Aankomsttijd: 09:30 uur (groep 1) of 10:30 uur (groep 2)
Finish locatie: Bosrestaurant Overberg, Dwarsweg 63, Overberg
Eindtijd:17:30 uur (borreluur), optioneel 19:30 uur (incl. BBQ)

Start, route & finish midden in Nederland.
De naam van de rit zegt genoeg. De route is in het midden van Nederland en de Utrechtse Heuvelrug is de omgeving

De ochtend en middag routes, in twee groepen, zonder competitie genieten van Nederlands natuurlandschap.
We hopen natuurlijk dat begin juli Corona-maatregelen verder versoepeld of zelfs weggevallen zijn, maar na twee jaar prettige ervaringen met de spreiding van de deelnemers in twee groepen ook dit jaar weer. Waardoor er meer aandacht van het bedienend personeel en minder wachttijd voor de deelnemers zullen zijn.

Het doel is dat de deelnemers geen ingewikkelde (rally) gepuzzel uitvoeren onderweg, maar maximaal aandacht kunnen geven aan het rijden en de omgeving. De bekende bolletje pijltje route instructies, zonder “instinkers” of competitie. Daarvoor bestaan de rally-evenementen.

Ontvangst in Hotel Restaurant Oud London bij Zeist
De deelnemers met een korte aanrij tijd, in groep 1, worden om 9:30 uur verwacht voor koffie/thee met gebak op het terras van de binnentuin van Hotel Restaurant Oud London. Na de briefing en vertrek van de eerste groep komen de deelnemers van groep 2 om 10:30 uur aan.

 

 

Ochtend route (80 km)
Deze gaat door de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, door de groene velden aan de voet van de heuvelrug en langs vele landhuizen. Ontdek het kasteel Maarsbergen (het kasteel op de AHOCN club logo), waarin de eerste Healeyclub ooit opgericht is.

Lunch in natuurgebied, de uiterwaarden van de Nederrijn
De lunch is in een panorama restaurant aan de voet van de Grebbeberg, midden in een natuurgebied. In de historie was het lunch restaurant de droogkamer van een baksteenfabriek. Je lunch bestel je met de selectie uit de gerechten van de “Midden over de Utrechtse Heuvelrug”-menukaart en één drankje naar eigen keuze. Meerdere drank zelf af te rekenen met het horeca personeel.

Middag route (64 km)
Volgens de groepen-indeling gaat het tweede deel van de route door de Gelderse vallei en langs de voet van de heuvelrug. Nog een paar keer over de Utrechtse Heuvelrug over verschillende wegen, en in bosrijke omgeving.

Tijd voor een break in ochtend of middag route
Onderweg een half uurtje stoppen bij een horeca etablissement? Kan in de ochtend en/of in de middag. Er zijn voldoende terrasjes en je hebt er de tijd voor.

Finish met een borrel en optioneel diner
Het eindpunt is Bosrestaurant Overberg. Inderdaad…aan de rand van het bos, aan de voet van de heuvelrug. Op het terras/ in de serre wordt het eerste drankje door AHOCN aangeboden. Omwille voor deelnemers die nog voor de avond willen terugrijden is het diner, een BBQ, optioneel. De drankjes (m.u.v. 1e tijdens het borrel uur) zijn voor eigen rekening.

Kosten en inschrijving
Inschrijving is mogelijk via het inschrijfformulier. Het inschrijfgeld voor dit evenement (incl. rallybord met equipe-nr. + routeboek, exclusief optioneel BBQ diner) bedraagt € 47,50 per equipe voor AHOCN leden. Equipes zonder AHOCN lidmaatschap betalen € 72,50. Minderprijs voor 1 persoonsdeelname is € 22,50.

Extra voor deelname van BBQ € 26,00 per persoon. excl. drank.

Het inschrijfgeld s.v.p. overmaken op rekening NL 37 RABO 0306 8145 60 t.n.v. Austin Healey Owners Club Nederland met vermelding van “Midden over de Utrechtse Heuvelrug”.

Schrijf je snel in, want bij 30 equipes sluit de inschrijving. Echter altijd vòòr 25 juni 2022 inschrijven.

Voor de deelnemers die vrijdag en/of zaterdag in Hotel Oud London willen overnachten geldt een speciaal AHOCN-tarief voor 2-persoonskamer incl. ontbijt voor 2 pers./nacht (kortingscode wordt toegezonden na inschrijving).

Covid-19 disclaimer:
Mocht de overheid de Corona-maatregelen ten tijde van het evenement onvoldoende versoepeld hebben om dit evenement in zijn geheel of gedeeltelijk mogelijk te maken, dan wordt de deelname kosteloos geannuleerd en wordt het inschrijfgeld volledig en binnen enkele dagen teruggestort op uw rekening.

Roel Wiewel
Regio manager AHOCN Midden
midden@healey.nl
+31 653227631

Helaas, de inschrijving is gesloten!