Healeying Flanders

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 9 jun 2019
00:00 - 23:59

Weblink:


UITNODIGING: HEALEYING FLANDERS

RIT DOOR VLAAMSE WEGEN

09 JUNI 2019

Na een geslaagd debuut vorig jarig nodigen we jullie uit op  zondag 09 juni  op de tweede editie van de door de AHOCN regio Flanders georganiseerde toerrit “HEALEYING FLANDERS”.

Vanaf 9 uur bent u welkom in Salons Lodewijk van Male in Sint-Kruis Brugge. Gelegen langsheen de baan Maldegem/Brugge dus vlot bereikvaar via de E34 of E40.  U zal hier hartelijk ontvangen worden door de inrichters van deze toerrit Eddy en Carine & Wim en Ria. Naar goede Belgische gewoonte zal hier gestart worden met een stevig ontbijt.

Bedoeling is deze dag ongeveer 150 km te toeren over Vlaamse wegen. Omstreeks 10 uur wordt het startschot gegeven met een duidelijk (?) roadbook volgens systeem bolletje pijl! Dit met de eveneens broodnodige praktische tips voor onderweg.

 

Na een ritje gezelllig toeren doorheen het Brugse Ommeland, is er een lunch voorzien op een verrassende locatie met heel wat te zien. De lunch omvat een apero gevolgd door belegde broodjes.  

Na de middag zetten we onze rit verder over Vlaamse wegen doorheen pittoreske dorpen. Onderweg wordt een stopplaats voorzien om een verfrissing te nuttigen.  

Omstreeks 17 uur worden wij verwacht in Miele’s brasserie te Astene-Deinze. Daar wacht jullie een heerlijke kip aan het spit met friet vergezeld met een wijntje of iets dergelijks. Hierna nog een babbel om de dag af te sluiten.

Voor het geheel van deze dag betaalt u een democratische prijs van €50 pp voor leden AHOCN en €57,50 pp voor niet leden. Voor dit gering bedrag mag u dus een hele dag komen genieten.

Start is Salons Lodewijk van Male – Maalse Steenweg 488 8310 Sint-Kruis Brugge – en eindpunt is Miele’s Brasserie – Emiel Clauslaan 77 Astene Deinze gelegen langs de baan Deinze – Gent. Van hieruit is de E17 en E40 vlot bereikbaar.

Graag inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Graag voor 3 juni 2019 inschrijven aub.

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op deze onvergetelijke dag.

Eddy en Carine & Wim en Ria – uw gastheren en gastdames van de dag.

info@healeyclubflanders.be

De termijn van inschrijving is verlopen. Neem contact op met de organisatoren!