Halloween Avondrit

Kaart wordt geladen...

Wanneer: 29 okt 2022
Tijdstip: 18:00 - 23:59
Waar: Schimmerterweg 17, Beek
iCal: zet in (digitale) agenda

Halloween 2022 (6)

13e HALLOWEEN AVONDRIT

Brrrrrrrrr ook nog de 13e keer !!!!!

  Het hoort er allemaal bij: het is al vroeg donker, wellicht is het koud, misschien valt er wel een regendruppeltje (hoewel: liever niet); is dit allemaal geen probleem voor je dan is de Halloween Avondrit, georganiseerd op zaterdag 29 oktober 2022 door de leden van de regio Limburg iets voor jou. Traditioneel de laatste rit dit jaar op de Healey kalender. Deze rit is ongeveer 125 km lang en is een avontuur door de Limburgse heuvels en dalen, in het donker, een uitdaging voor rijder en navigator! Smalle wegen, kleine weggetjes, donkere wegen en pikkedonkere wegen: het komt allemaal voorbij in deze Halloween avondrit. Dit jaar gaat de route ook een stuk door de Belgische Voerstreek. Uiteraard verwachten we veel inschrijvingen en deelnemers. We verwachten echter ook dat de deelnemers en hun auto’s “aangepast” aangekleed zijn. Er is uiteraard ook een prijswinnaar bij deze mooie rit. Zoals elk jaar kunnen aan deze mooie rit slechts 30 Equipes meedoen. Wees er dus snel bij!

Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar iets

Afgelopen jaren waren dit Veldkruizen, reclameborden, cafeetjes en vele vragen. Laat je verrassen! Ook voor de vragen en opdrachten zijn er weer leuke prijzen. Natuurlijk is er ook de beroemde / beruchte Over-all prijs van de Regio Limburg. Halloween 2022 Ook goed om te zien is dat er elk jaar bij de Halloweenrit veel jeugd meedoet. Zowel om te rijden maar ook als navigator. Een hele mooie ontwikkeling

Startpunt en eindpunt:

Restaurant Aan De Meule in Beek-Genhout. Hier ben je vanaf 18.00 uur welkom voor een kop koffie of thee met vlaai, waarna vanaf 19.00 uur gestart kan worden. Halverwege is er een stopplaats waar warme wintersoep en een sneetje met iets lekkers wordt geserveerd. We weten op dit moment nog niet waar de tussenstop is. Het eindpunt is weer Aan De Meule in Beek-Genhout, vanaf 22.30 uur worden we hier weer terugverwacht.

Inschrijven

Inschrijfgeld € 39,00 per equipe of € 26,00 per persoon als je alleen komt. De koffie met vlaai, soep en sneetje met iets lekkers zijn hierbij inbegrepen, evenals een uitgebreide routebeschrijving en een mooi Rallybord. Tevens is de route beschikbaar op GPS, via email: limburg@healey.nl. Het inschrijfgeld vooraf overmaken op rekening NL 54 RABO0161428908 t.n.v. AHOCN Regio Limburg, onder vermelding van “Halloween rit 2022”. Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Verdere informatie van de Halloween Avondrit:
Nick Tilmans. 06-53709609 of limburg@healey.nl