Halloween Avondrit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 30 okt 2021
Hele dag

Locatie
Aan de Meule

Weblink:


 

 

 

 

 

 

12e HALLOWEEN AVONDRIT.

Het hoort er allemaal bij: het is al vroeg donker, wellicht is het koud, misschien valt er wel een regendruppeltje (hoewel: liever niet); is dit allemaal geen probleem voor je dan is de Halloween avondrit, georganiseerd op zaterdag 30 oktober 2021 door de leden van de regio Limburg iets voor jou. Traditioneel de laatste rit dit jaar op de Healey kalender.

 

Deze rit is ongeveer 125 km lang en is een avontuur door de Limburgse heuvels en dalen in het donker, een uitdaging voor rijder en navigator! Smalle wegen, kleine weggetjes, donkere wegen en pikkedonkere wegen: het komt allemaal voorbij in deze Halloween avondrit. Dit jaar gaat de route ook een stuk door de Belgische Voerstreek. Uiteraard verwachten we veel inschrijvingen en deelnemers. We verwachten echter ook dat de deelnemers en hun auto’s “aangepast” aangekleed zijn. Er is uiteraard ook een prijswinnaar bij deze mooie rit. Zoals elk jaar kunnen aan deze mooie rit slechts 30 Equipes meedoen. Wees er dus snel bij !!!!!

 

 

Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar iets ?? ??? Afgelopen jaren waren dit Veldkruizen, reclameborden, cafeetjes en vele vragen. Laat je verrassen!!!!! Ook voor de vragen en opdrachten zijn er weer leuke prijzen.

Ook goed om te zien is dat er elk jaar bij de Halloweenrit veel jeugd meedoet. Zowel om te rijden maar ook als navigator. Een hele mooie ontwikkeling.

 

 

 

 

Startpunt en eindpunt: 

Restaurant Aan De Meule in Beek-Genhout. Hier ben je vanaf 18.00 uur welkom voor een kop koffie of thee met vlaai, waarna vanaf 19.00 uur gestart kan worden. Halverwege is er een stopplaats waar warme wintersoep en een sneetje met iets lekkers wordt geserveerd. We gaan dit jaar naar Loods81 in Margraten. Geen onbekende locatie voor ons. Loods81 heeft de zaak uitgebreid met een grote serre. We houden ons daar aan de Corona maatregelen . 

Het eindpunt is weer Aan De Meule in Beek-Genhout, vanaf 22.30 uur worden we hier weer terugverwacht.

Inschrijven

Inschrijfgeld € 35,00 per equipe of € 22,00 per persoon als je alleen komt. De koffie met vlaai, soep en sneetje met iets lekkers zijn hierbij inbegrepen, evenals een uitgebreide routebeschrijving en een mooi Rallybord. Tevens is de route beschikbaar op GPS, via email: limburg@healey.nl

Het inschrijfgeld vooraf overmaken op rekening NL 54 RABO0161428908 t.n.v. AHOCN regio Limburg, onder vermelding van Halloween rit 2021.

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Verdere informatie via de uitzetters van de Halloween Avondrit:

Nick Tilmans.  limburg@healey.nl