Halloween Avond rit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 29 okt 2016
18:00

Locatie
Aan de Meule

Weblink:


Het hoort er allemaal bij: het is al vroeg donker, wellicht is het koud, misschien valt er wel een regendruppeltje (hoewel: liever niet); is dit allemaal geen probleem voor je dan is de Halloween avondrit, georganiseerd op zaterdag 29 oktober 2016 door de leden van Zuid-Zuid iets voor jou.

Deze rit is ongeveer 120 km lang en is een avontuur door de Limburgse heuvels en dalen in het donker, een uitdaging voor rijder en navigator! Smalle wegen, kleine weggetjes, donkere wegen en pikkedonkere wegen: het komt allemaal voorbij in deze Halloween avondrit. Ook dit jaar gaan we weer op zoek naar iets. Afgelopen jaar waren dit Veldkruizen en Kapelletjes. Laat je verrassen !

Uiteraard verwachten we veel inschrijvingen en deelnemers. We verwachten echter ook dat de deelnemers en hun auto’s “aangepast” aangekleed zijn.

Startpunt en eindpunt:

Restaurant Aan De Meule in Beek-Genhout. Hier ben je vanaf 18.00 uur welkom voor een kop koffie of thee met vlaai, waarna vanaf 19.00 uur gestart kan worden.

Halverwege is er een stopplaats waar warme wintersoep en een broodje worst, word geserveerd.

Het eindpunt is weer Aan De Meule in Beek-Genhout, vanaf 22.30 uur worden we hier weer terugverwacht.

Inschrijfgeld € 24,00 per equipe of € 12,00 per persoon. De dranken en soep zijn hierbij inbegrepen, evenals een uitgebreide routebeschrijving.

Tevens is de route beschikbaar op GPS, via email: halloween@healey.nl

Inschrijven

Verdere informatie via:
Nick Tilmans. Regio Manager Zuid-Zuid,
Tel 06-53709609 of zuid-zuid@healey.nl  of   halloween@healey.nl