Groene Hart Rit

Kaart wordt geladen...

Wanneer: 22 mei 2022
Waar: Plaszoom 500, Rotterdam
iCal: zet in (digitale) agenda


 

De Groene Hart Rit heeft dit jaar als thema “De Grote Omhaal”. Met deze 4e Groene Hart Rit op zondag 22 mei is het weer volop genieten van het moois van het Groene Hart. In tegenstelling tot andere jaren rijden we alleen een verlengde ochtendrit. Zoals inmiddels bekend rijden we door het karakteristieke poldergebied, langs weilanden en slootjes. Er kan rustig worden gereden, alle tijd dus voor onthaasten. 

Dit jaar start de rit vanaf restaurant De Schone Lei aan de Kralingse Plas in Rotterdam, met een verrassend uitzicht op de skyline van Rotterdam. We ontvangen je graag om 09.30 uur met een lekker kopje koffie en gebak. Om 10.30 uur wordt het routeboek uitgereikt voor de rit van ongeveer 115 km door het Groene Hart. De finish wordt verwacht rond 14.00 uur bij paviljoen Hof van Duivenvoorde in Voorschoten, gelegen op het landgoed Duivenvoorde met het monumentale 17e eeuwse kasteel.

 

Ter afsluiting van de Groene Hart Rit genieten we daar vanaf 14.30 uur van een heerlijke 3-gangenlunch, gemaakt met verse streekproducten. 

Inschrijven voor deze rit kan met het onderstaande formulier.

Jojada Reiss, regio-manager West.

west@healey.nl