Goodmorning rit

Kaart wordt geladen...

Wanneer: 25 jun 2022
Waar: Rijksweg 81, Margraten
iCal: zet in (digitale) agenda

7e Good Morning Rit 

 

 

7e Good Morning Rit

7 jaar geleden begonnen als een probeersel, om op de langste dag van het jaar en dus ook de kortste nacht van het jaar, een rit te organiseren waarbij er stevig door gereden kan worden. 

Wat een onzin hoorde ik een aantal mensen binnen onze regio zeggen. Maar goed, 7 jaar later is de Good Morning Rit een begrip en kijken er elk jaar weer een heleboel mensen naar uit. 

Want zeg nu zelf, het is toch zeer special om bij het krieken van de dag door de Ardennen te rijden. Vraag het maar aan de deelnemers van vorige jaren .

En dan zijn we alweer bij de 7e Good Morning Rit 

Met een aantal enthousiaste leden van de Regio Limburg gaan we op zaterdag 25 juni 2022 

de 7e Good Morning Rit organiseren. De laatste zaterdag van juni.

Om het geheel goed te kunnen organiseren kunnen er maximaal 30 equipes inschrijven!!!!

Ontvangst en Vertrek

We zullen de deelnemers tussen 04.45 en 5.00 uur ontvangen in Margraten bij Loods 81 aan de rijksweg 81 in Margraten. Dat is helemaal in het zuiden van Limburg. Vanaf 04.45 uur staat de koffie met een hartig broodje klaar en worden de routeboeken en de rally-schilden uitgereikt. Parkeren kan natuurlijk bij Loods81

Sinds de 1e Good Morning Rit is dit ook de aankomstplaats.

 

Vervolgens vertrekken we om 05.00 uur voor het 1e deel van de rit van circa 130 Km door de Belgische Ardennen . In het begin een klein stukje Zuid-Limburg om daarna via de Voerstreek naar de Ardennen te rijden . Op veler verzoek doen we dit jaar de Ost-Cantons van België weer aan.

Prachtige vergezichten, prachtige (snelle) wegen en geen drempels. Ook komen we een klein stuk door de Duitse Schnee-Eiffel

 

 

 

We eindigen het eerste deel van de route in Schönberg op de grens van België en Duitsland. Dit is in de Ost-Cantons waar men Duits spreekt. 

Ontbijten in Schönberg 

We gaan tussen 08.30 en 10.00 uur uitgebreid ontbijten. Dat ontbijt zal prima verzorgd worden door Ger en Annet van de Burghof in Schönberg . www.burghof.be 

 

 

2e deel van de route

Na het ontbijt gaan we van start met het 2e deel van de route naar Margraten in Zuid-Limburg. Dat is naar Loods81 We maken eerst een lus door de Ardennen om vervolgens terug te keren naar Zuid-Limburg. Iedereen ontvangt hier nog een consumptie en kan voor eigen rekening nog een lunch gebruiken.

Het 2e deel van de route zal ongeveer 120 Km zijn. 

Al met al zullen we circa 250 Km rijden. 

We hebben gekozen voor goed lopende wegen. 

Inschrijven

De kosten bedragen € 40,00 per Equipe. 

Dat is voor het routeboek, rally-schild, koffie bij ontvangst, een consumptie bij terugkeer en het uitgebreide ontbijt . 

Kom je alleen dan betaal je € 27,00. Inschrijven kan via www.healey.nl . Alle deelnemers ontvangen vooraf de route in GPS.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk met onderstaand formulier.

Nick Tilmans, Regio Manager Regio Limburg. 

Tel 06-53709609 of limburg@healey.nl