Goodmorning rit

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 26 jun 2021
04:45 - 10:00

Weblink:


6e Good Morning Rit 

We hebben binnen onze club een groot aantal ritten met een verschillend karakter. Niet alleen vanwege de regio en het landschap maar ook in de verschillende dagen en tijdstippen. We hebben dag-ritten, nacht-ritten, avond-ritten, noem maar op. Wat we nog niet hadden en inmiddels een goed bezocht evenement is, is deze rit in de zeer vroege ochtend. Inmiddels een topper van de Regio Limburg

 

 

Hier is dan alweer de 6e Good Morning Rit

Met een aantal zeer enthousiaste leden van de Regio Limburg gaan we op zaterdag 26 juni 2021 de 6e Good Morning Rit organiseren.  Dat is een week eerder dan oorspronkelijk op de evenementen kalender stond. Door het weg vallen van de Interclassics in het MECC zijn we weer terug verhuisd naar de oorspronkelijke datum. De laatste zaterdag van juni.

Om het geheel goed te kunnen organiseren kunnen er maximaal 30 equipes inschrijven!!!!

Ontvangst en Vertrek

Op dit moment weten we nog niet waar het vertrek punt is. Dat is afhankelijk van de geldende Corona maatregelen. We houden vast aan 04.45 uur05.00 uur en kunnen dan niet terecht bij een horeca onderneming omdat deze pas om 06.00 uur open mogen gaan.  Later in juni komt er meer duidelijkheid over de start locatie en het tijdstip. Deelnemers die ingeschreven hebben krijgen ruim op tijd alle informatie toegestuurd.

Vervolgens vertrekken we om 05.00 uur voor het 1e deel van de rit van circa 120 Km door de  Belgische Ardennen . In het begin  een  klein stukje Zuid-Limburg om daarna via de Voerstreek naar de Ardennen te rijden . 

Onderweg is er in de buitenlucht koffie en een stuk eigen gebakken Cake van Marlene.  Hierna doen we het 2e deel van de route van ongeveer 80 km terug naar  Zuid-Limburg waar we gaan ontbijten. 

Ontbijten

We gaan ontbijten in Loods 81 in Margraten. Het ontbijt is tevens de afsluiting van deze rit . Dat zal ergens tussen 09.00 en 10.30 uur zijn.

 

Hier eindigt de 6e Good Morning Rit.  

Al met al zullen we ruim  200 Km rijden. We hebben gekozen voor goed lopende wegen. 

 

 

Het is zeer special om bij het krieken van de dag door de Ardennen  te rijden. Vraag het maar aan de deelnemers van vorige jaren.

Inschrijven

De kosten bedragen € 38,00 per Equipe. Dat is voor het routeboek, rally-schild,  koffie onderweg en het ontbijt.  Kom je alleen dan betaal je € 25,00. Inschrijven kan via www.healey.nl . Alle deelnemers ontvangen vooraf de route in GPS.

 

 

 

 

Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Nick Tilmans, Regio Manager Regio Limburg. 

Tel 06-53709609 of  limburg@healey.nl