2de Good Morning Rit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 24 jun 2017
04:30 - 10:30

Locatie
All In Carwash

Weblink:

http://www.allincarwash.com


We hebben binnen onze club een groot aantal ritten met een verschillend karakter. Niet alleen vanwege de regio en het landschap maar ook in de verschillende dagen en tijdstippen. We hebben dagritten, nachtritten, avondritten, noem maar op. Wat we nog niet hadden is een rit in de zeer vroege ochtend.

Na de super verlopen 1e rit in 2016 is hier dan

De 2e Good Morning Rit.

Met een aantal zeer enthousiaste leden van Zuid-Zuid gaan we op zaterdag 24 juni 2017 de 2e Good Morning Rit organiseren.
Om het geheel goed te kunnen organiseren kunnen er maximaal 30 equipes inschrijven!!!!

Ontvangst en Vertrek

We zullen de deelnemers tussen 04.30 en 5.00 uur ontvangen in de All In Carwash in Echt. Dit is een geheel nieuwe, zeer uitgebreide carwash. Het adres is Loperweg 1 in Echt. Dat is direct bij de afrit 45 van de autoweg A2 . De link naar de website van de All In Carwash is allincarwash.com.
Vanaf 04.30 uur staat de koffie klaar, worden de routeboeken en de rally-schilden uitgereikt. Er is dan ook voldoende mogelijkheid om de carwash en de techniek te bekijken.

Vervolgens vertrekken we om 05.00 uur voor het 1e deel van de rit van circa 130 km naar de Belgische Ardennen. In het begin rijden we vanaf Echt tussen het Juliankanaal en de Maas door tot in Maastricht. Vervolgens een klein stuk Zuid-Limburg om daarna via de Voerstreek naar het hart van de Ardennen te rijden. Onze tussenstop is in La Gleize. Hier gaan we in Restaurant La Vert du Pommier tussen 08.30 en 09.00 uur ontbijten. Onderweg is er nog koffie en een plakje eigen gebakken cake.

Ontbijten

La Vert du Pommier, La Gleize

Dat doen we in Restaurant La Vert du Pommier in La Gleize in de buurt van Trois Ponts en Remouchamps. 
Dat ontbijt zal prima verzorgd worden door Renzo en zijn personeel. 
Kijk ook eens op hun internet pagina.

 

Tweede deel van de route

Na het ontbijt gaan we van start met het 2e deel van de route naar Zuid-Limburg. We maken eerst een lus door de Ardennen om vervolgens terug te keren naar Zuid-Limburg.

Good Morning Rit 2016

Hier eindigt de 2e Good Morning Rit. Het 2e deel van de route zal ongeveer 90 km zijn.
Al met al zullen we circa 220 km rijden. We hebben gekozen voor goed lopende wegen.

Het is zeer special om bij het krieken van de dag door de Ardennen te rijden. Vraag het maar aan de deelnemers van vorig jaar .

Inschrijven

De kosten bedragen € 30,00 per Equipe. Dat is voor het routeboek, rallyschild, koffie bij ontvangst, koffie onderweg en het ontbijt in La Vert du Pommier.
Kom je alleen dan betaal je € 18,00.
Inschrijven kan via de knop hieronder.

Nick Tilmans, Regio Manager Zuid-Zuid.
Tel 06-53709609 of goodmorningrit@healey.nl

Inschrijven voor de 2de Good Morning Rit