Eerste Limburg Classic 2014

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 27 sep 2014
10:00

Weblink:


1° Limburg Classic 2014

27-9-2014 10:00

Daar waar ZUID ZUID met Harry Mostard ons al het heerlijke landschap van Nederlands Limburg herhaalde malen in alle richtingen liet doorkruisen stellen we U voor een deel van Belgisch Limburg te ontdekken met een centraal gelegen vertrek en aankomstpunt vlak naast autostrades in alle richtingen.Zoals het onze deftige sportieve auto’s betaamt worden we ontvangen in het Business Center van Circuit Zolder met vlaai en koffie vanaf 10u. Voor meer informatie over het circuit, klik op deze link!Om 10u45 vertrekt de eerste auto. We doorkruisen heidelandschappen ( de Limburgse Kempen), de Maasvallei en een stuk Haspengouw.

Halfweg is er een middagstop voorzien met een natje en een droogje dat naar believen indien nodig vrij aangevuld kan worden.
Vanaf 16u30 tot 17u30 worden we weer in Zolder verwacht voor een afsluitende drink en voor diegene die willen kan er nadien aangeschoven worden voor een drie-gangen menu in het restaurant van het hotel  Pits  aan de overzijde van het Businesscenter.

Inschrijven kan tot en met dinsdag 23 september via de link onderaan deze pagina.

Kosten van deelname 18 €  per persoon, incl koffie, gebak, routebook,  rallybord, lunch hap onderweg en aankomstreceptie.
Optioneel: prijs voor driegangenmenu bij aankomst incl. dranken (bronwater en/of pilsje) en koffie:
à 28 € p.p.

Gelieve het inschrijfgeld over te maken op de rekening van de Healey Club Flanders:
IBAN: NL33 RABO 0160 4427 96  BIC: RABONL2U   met vermelding Regio Flanders Limburg Classic en het aantal personen + evt. het bedrag voor deelname aan het driegangenmenu.

SEE YOU IN ZOLDER !
Michel Meulemans