Eerste Healey Golf Tour

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 15 aug 2014 - 18 aug 2014
13:00 - 14:00

Weblink:


Eerste Healey Golf Tour

15-8-2014 13:00 – 18-8-2014 14:00
Golfen, rijden en genieten
Lang weekend  15-18 augustus 2014HEALEY GOLF

Zijn de Healey en golf uw passie?

 

Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen  wij op drie prachtige golfbanen in drie verschillende landen en hebben tussendoor één niet al te lange rijdag waarbij wij ook nog een leuk automuseum bezoeken. Het accent van dit sportieve weekend ligt echter ook op comfort en culinair genieten. 

 

Dag 1

We beginnen op vrijdag 15 augustus in Nederland. Niet te ver rijden dus.

We zochten naar een stijlvolle omgeving, met als bijkomende voorwaarde dat de Healey’s veilig moeten staan. Dat vonden we in Brummen, Gelderland. Daar staat het prachtige Kasteel Engelenburg. Dit oude kasteel ligt in een prachtige bosrijke omgeving. We verzamelen in de middag in het clubhuis, dat in de kelder van het landgoed is gehuisvest. Na de 9 holes baan 2 keer gelopen te hebben eindigen we op het terras voor de prachtige vijver met uitzicht op de eeuwen oude bomen van de kasteeltuin.

‘s Avonds genieten we gezamenlijk van een heerlijk 3 gangen diner in de serre van het hotel en slapen we in de stijlvolle kamers die ingericht zijn in Zuid Afrikaanse stijl.

De volgende ochtend ontbijten we voor vertrek met de Healeys weer gezamenlijk in het kasteel.

 

Wellicht heeft u voor uw komst of voor uw vertrek naar onze volgende golfbaan nog tijd om een bezoek te brengen aan het bekende autobedrijf The Gallery dat ook in Brummen is gevestigd.

 

Dag 2 zaterdag 16 augustus

We beginnen met een rit van Brummen richting de Belgische Kempen. De route is een kleine 200 km en U krijgt van de organisatie een routeboek om naar de bestemming te rijden. We moeten er niet al te lang over doen, want in de middag slaan we weer af op de prachtige golfbaan De Spiegelven bij Genk in België.

Deze spectaculaire 18 holes baan door de Belgische bossen heeft de ene prachtige hole na de andere. Niet makkelijk, maar het is genieten.

Het hotel zit vast aan het clubhuis en is dus vanaf de bar te bekruipen. Je kunt er fantastisch eten en ook hier hebben we weer een driegangen diner en een ontbijt in het arrangement.

De Healey’s staan op het eigen parkeerterrein, bewaakt door een slagboom. U kunt dus rustig slapen.

 

 

Dag 3 zondag 17 augustus

De enige dag zonder golf. Nu komen de Healey’s echt tot hun recht, want we gaan een mooie tocht maken naar Duitsland. Deze route is voor u uitgezet, want we bezoeken onderweg een heel bijzonder automuseum, namelijk Meilenwerk in Dusseldorf. Het pand waar dit museum is gevestigd is alleen al de moeite van het bezichtigen waard, maar het staat ook nog eens vol met allerlei lekkers voor petrolheads. Smullen dus. Voor een voorproefje kijkt u hier.

 

Na het museum is het nog een klein stukje door naar ons laatste onderkomen op deze reis: het 5 sterren Schlosshotel Hugenpoet. Dit kasteel uit de 17e eeuw is een juweeltje van een onderkomen met een prachtige tuin, heerlijk terras en een sfeervol klasse restaurant.

Wederom culinaire hoogstandjes met een 3 gangen menu.

 

 

Dag 4 maandag 18 augustus

 

Na het ontbijt wordt het tijd om de laatste sportieve krachtsinspanning te leveren. We verlaten Hugenpoet op weg naar de laatste golfbaan van de trip:  Golf Club Haus Oefte, een golfoase met een schitterende ligging.

Hier spelen wij de laatste ronde van het lange weekend.

Na binnenkomst vind op het terras van het mooie statige clubhuis de prijsuitreiking plaats en wordt de winnaar van de eerste Healey golfreis gehuldigd.

Na het afscheid rest de terugreis naar huis. Ter indicatie: naar Utrecht is het 188 km.

 

Kosten

De prijs voor dit mooie evenement bedraagt €595,- pp. U krijgt hiervoor alle overnachtingen, diners, ontbijten en greenfees. Niet inbegrepen zijn drankje voor u en de Healey. Bezichtiging van het museum Meilenwerk is gratis.

 

Als u interesse heeft om mee te doen aan deze eerste Healey & Golf trip, dan kunt u zich tot 9 april inschrijven rechtstreeks via deze link. We hebben een maximum van 10 equipes, om het gezelschap hanteerbaar te houden, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Wij stellen als voorwaarde dat u met uw Healey rijdt en dat beide inzittenden meedoen aan de golf activiteiten.

Heeft u moeite om uw golfspullen te vervoeren, dan biedt Healeyparts een speciaal bagagerek voor golftassen aan. Op pagina één ziet u hoe dit er uit ziet.

 

Verdere info is te verkrijgen bij:

 

Wim en Ida Janzen 0418 641855

Erik en Corine van de Klippe 0294 234662