Eerste Good Morning rit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 18 jun 2016
04:30

Locatie
Kiwi Design

Weblink:


We hebben binnen onze club een groot aantal ritten met een verschillend karakter. Niet alleen van wegen de regio en het landschap maar ook in de verschillende dagen en tijdstippen. We hebben dag-ritten, nacht-ritten, avond-ritten, noem maar op. Wat we nog niet hadden is een rit in de zeer vroege ochtend.

Dus een Good Morning Rit.

 

Met een aantal zeer enthousiaste leden van Zuid-Zuid gaan we op zaterdag 18 juni 2016 de 1e Good Morning Rit organiseren.

Ontvangst en Vertrek

We zullen alle deelnemers tussen 04.30 en 5.00 uur ontvangen in  het bedrijf van Yvette en Robert in Schimmert in Zuid-Limburg  . Het adres is Groot-Haasdal 6 in Schimmert. Zie bijgaande link naar de website van hun. www.kiwi-interieur-design.nl/nl

Kiwi Interieur Design  is opgericht door Yvette Colenbrander en Robert Gilles. Yvette werd opgeleid aan het Interior Design Institute in Auckland, Nieuw Zeeland, terwijl Robert zijn opleiding voor interieurarchitect afrondde aan het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur in Nederland. Samen combineren zij verschillende invalshoeken en kennis van de internationale interieurdesignwereld. Hun ervaring deden zij op tijdens diverse projecten in Europa en Nieuw Zeeland. Dat alles resulteert in originele interieurontwerpen met een dynamische en creatieve mengeling van stijlen. Yvette en Robert zijn leden van de Regio Zuid-Zuid van de AHOCN.

Vanaf 04.30 uur staat de koffie klaar, worden de routeboeken en de rally-schilden uitgereikt. Er is dan ook voldoende mogelijkheid om de zaak van Yvette en Robert te bekijken.

Vervolgens vertrekken we om 05.00 uur voor het 1e deel van de rit van circa 110 Km door de Belgische Ardennen en de Belgische Ost-Kantons. Dat is de streek in België die aan Duitsland grenst. Hier gaan we tussen 08.30 en 09.00 uur ontbijten.

https://aff.bstatic.com/images/hotel/840x460/227/22776770.jpg
Dat doen we in de Burghof in Schönberg in de buurt van Sankt Vith. Dat ontbijt zal prima verzorgd worden door Ger en Annet van de Burghof. www.burghof.be

Na het ontbijt gaan we van start met het 2e deel van de route naar Zuid-Limburg.

Hier eindigt de 1e Good Morning Rit.

Al met al zullen we circa 220 Km rijden. We hebben gekozen voor goed lopende wegen.

Het is zeer special om bij het krieken van de dag door de Ardennen te rijden.

http://www.eastbelgium.com/fileadmin/_migrated/pics/TAELER-SEEN_09.jpg

De kosten bedragen € 23,00 per Equipe. Dat is voor het routeboek, rally-schild, koffie bij de ontvangst en het ontbijt in Schönberg. Kom je alleen dan betaal je € 15,00. Inschrijven kan via www.healey.nl.

Inschrijven is vanaf april  2016 mogelijk

Nick Tilmans, Regio Manager Zuid-Zuid.

Tel of  goodmorningrit@healey.nl