Drie Landen Tour 2013

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 11 mei 2013
10:00

Weblink:


Drie Landen Tour 2013

11-5-2013 10:00
Welkom zaterdag 11 mei in het Limburgse Heuvelland

Healey-vaartsweekend 2013 gaat de Drie Landen Tour van start vanuit kasteel Limbricht vlakbij Sittard. Kasteel Limbricht Nederlands enigste terpenkasteel en het koffieklets home van de regio Zuid-Zuid.

Op de binnenplaats van deze Healey Burcht is volop veilige parkeerplaats voor onze Healey`s. De deelnemers worden vanaf 9.00 uur verwelkomd met koffie/thee en uiteraard Limburgse vlaai. De briefing is om 10.00 uur en dan vanaf 10.15 uur  vertrek  voor een enerverende toerrit door 3 landen om weer van af 15.30 uur te finishen in het ook bij Sittard-Geleen gelegen hotel kasteel Elsloo. De route telt ca. 170 kilometers en voert langs bekende plaatsen als Aken-Kornelimünster, Monschau, Nideggen, Rursee, Spa, Eupen, Slenaken, Epen, Wylre enz. Uiteraard volop terrassen onderweg. Afhankelijk van waar je rijdt moet je afwisselend 3 talen spreken en je ervaart op een  geheel eigen manier de verschillen van cultuur, natuur en architectuur in de drie landen die hier de Euregio vormen.

De dag wordt omstreeks 17.30 uur afgesloten met de prijsuitreiking. Ieder jaar weer zijn er verrassende winnaars! Voor degenen die zich ervoor hebben aangemeld is er dan ter afsluiting een Limburgs Buffet. Ook is in kasteel Elsloo overnachtingsmogelijkheid. Vraag naar het Healey-Arrangement. Let wel vol=vol!!

Het wordt spectaculair rijden, heuvelklimmen, haarspeldbochten nemen; de Healey wordt aangespoord tot echt presteren. De deelnemers passeren pittoreske dorpjes, rijden door holle wegen en kunnen genieten van bijzondere panorama`s en wijdse vergezichten. Tijdens het rijden worden hoogteverschillen bereikt van 100 tot 700 meter, hetgeen voelbaar wordt in de oren! Menig deelnemer waant zich vèr in het buitenland in deze wondermooie natuur en dat dan toch zo dicht bij huis! Halverwege de rit is er een grote pauzeplaats, hier kan het bij de start verstrekte lunchpakket genuttigd worden. Opgedane ervaringen worden uitgewisseld, de Healey kan tot rust komen en rijders en navigatoren kunnen even de benen strekken.

Inschrijfgeld bedraagt euro 39,50 per èquipe. Dit is incl. routeboek, rallyschild, koffie met vlaai en 2 goed gevulde lunchpakketten. Deelname aan het Limburgs Buffet euro 24,90 per persoon. Op de clubsite staat onder Evenementen AHOCN het electronische inschrijfformulier. Voor verdere info: Monique Wagemans 06-54636781 of Guus Visser 06-54636781 of Harry Mostard 06-28339691

De regio Zuid-Zuid staat weer borg voor een vlekkeloze organisatie, het wordt een dag waaraan de deelnemers nog vaak met veel plezier zullen terugdenken. Daarom, klik op dit inschrijfformulier en schrijf nu in!
WELKOM IN HET GASTVRIJE ZUIDEN!