Drentherit

Kaart wordt geladen...

Wanneer: 24 apr 2022
Tijdstip: Hele dag
Waar: Wezuperstraat 15, Wezup
iCal: zet in (digitale) agenda

Drentherit 24 april 2022

Start- en finishplaats: Wezup (Dr.) Hotel Hegen.

Zet alvast in de agenda: De Drentherit. Organisatie in handen van Alet, Cathrien en Julia van regio Noord. 
Kosten: € 50,00 per equipe

Hiervoor ontvangt u het routeboek, koffie met wat lekkers bij ontvangst, een gezamenlijke lunch en veel plezier.  Bij deze rit hoort een klassement dat de gemoederen onderweg bezig zal houden en dat ludiek beloond wordt.

Op zondag 24 april willen wij jullie graag ontvangen bij hotel restaurant Hegen in Wezup (Dr.) Een prima hotel met 11 kamers. Dus ook handig als je er een weekend van wilt maken.

Hotel Hegen
Wezuperstraat 15
7852 TG Wezup
Tel. 0591 371 225
info@hotelhegen.nl

Mocht het volgeboekt zijn dan is er in de directe omgeving voldoende hotel of B&B accommodatie.

Aankomst tussen 9.00 en 10.00 uur. Vertrek voor de route rond 10.30 uur.

De route
De route gaat van Wezup langs prachtige weggetjes naar Veenhuizen. En weer terug via de enige berg van Drenthe. Onderweg proberen we jullie weer wat uit te dagen om zo een klassement te krijgen. Want uiteindelijk wordt gestreden om de Bartjes voor de 3 best geklasseerden.

Eten
Na afloop rond 16.30-17.00u. is het mogelijk om met elkaar te kunnen genieten van een heerlijk 3 gangen diner. Bij aanmelden dan aangeven.
Kosten 29,50 p.p.

Het heeft ons 2 jaar niet mogen lukken ivm de corona regels. Nu gaan we er weer voor. Haal tegen die tijd de Healey uit het vet en kom naar de 1e tourrit op de AHOCN kalender.Inschrijven vanaf nu met onderstaand formulier.

Graag tot ziens,

de organisatoren