Healey Zuidkaap Challenge 2017

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 27 mei 2017 - 12 jun 2017
Hele dag

Weblink:


In 2012 was de Healey Noordkaap Challenge een groot succes. Twee Dutch Healey Competitions leden, Jetze Visser en Rinus Sinke, hebben bedacht dat er in 2017 weer zo’n mooie toertocht georganiseerd moet worden.

In 2017 gaat de DHC naar de enige echte Zuidkaap van Europa. Niet naar Griekenland, niet naar Italië, maar naar Tarifa in Spanje, gelegen naast Gibraltar. We hebben Big7Tours bereid gevonden de organisatie op zich te nemen. logos-ahocn-dhc-b7t

Het resultaat is een prachtige toertocht zonder enig competitie-element vanaf Bilbao in Noord Spanje, deels door Portugal en Spanje, naar de Zuidkaap en weer terug door Spanje naar Bilbao. Een toertocht van 17 dagen uit en thuis. Dit is inclusief twee reisdagen en twee day-off dagen voor eigen invulling. Voor meer informatie zie het dagprogramma hieronder. De toertocht heeft een totale lengte van 4.051 km die wordt afgelegd in 13 rijdagen en staat gepland voor de laatste week van mei t/m de tweede week van juni. De natuur is in deze periode op zijn mooist en de temperaturen zijn dan al zeer aangenaam.

Er is  inschrijfmogelijkheid voor maximaal 33 equipes, vanwege:

1. de beschikbaarheid van kamers bij de kleinere familiehotels waar u gaat verblijven
2. de beschikbare opties op de vliegtuigstoelen en
3. het vervoer van Healeys op de ingehuurde autotransporters.

oplegger-met-healeysU begrijpt het al, deze keer is gekozen voor een fly&drive arrangement. U vliegt samen met uw partner vanaf Schiphol (NL) naar Bilbao (SP). Uw Healey gaat per vrachtwagen naar Spanje en staat klaar bij het (start-finish) hotel in Bilbao wanneer u op zaterdag 27 mei aankomt. Na de toertocht vliegt u op 12 juni weer naar huis terwijl uw Healey na gedane arbeid per vrachtwagen goed verzorgd terug naar Nederland wordt vervoerd.

De Healeys worden naar Bilbao en terug naar Nederland vervoerd op trailers met 8 of 9 plaatsen. Je begrijpt het al, we werken bij de inschrijving met groepen van 8 of 9 equipes.

Alle informatie staat in vier documenten die je op deze pagina kunt openen en downloaden:

  1. Brochure Healey Zuidkaap Challenge 2017 (reisbeschrijving 6 pagina’s)
  2. Algemene Reisvoorwaarden B7T (2 pagina’s)
  3. Reis-deelnameformulier Healey Zuidkaap Challenge 2017 (2 pagina’s)
  4. Inschrijfformulier Healey Zuidkaap Challenge 2017, te sturen naar DHC en naar Big7Tours
    (in plaats van die pdf kun je ook dit Word document downloaden, invullen en opsturen)

Lees alles maar gezellig door. Snel inschrijven is een plaats op een trailer!

Wij stellen het zeer op prijs als de deelnemers lid zijn of worden van de Dutch Healey Competitions!

Inlichtingen, vragen etc. bij Rinus Sinke via dhc@healey.nl of +31653196210

Tot ziens op de keuring van de Healeys op zaterdag 1 april bij “de Healeyspecialist” (en tevens bemanning van onze Zuidkaap Challenge servicewagen) Wim Janzen,  en op de informatie-woensdagavond in het Healey Museum (datum en nadere informatie volgt).

Jetze Visser en Rinus Sinke