DHC Jubilee Meet

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 7 jul 2016 - 11 jul 2016
14:00 - 17:00

Weblink:


De Dutch Healey Competitions bestaat in 2016 25 jaar en waar is dat mooier te vieren dan op het Le Mans circuit tijdens de Le Mans Classic van donderdag 7 tot en met maandag 11 juli 2016.

Bezoek aan de Le Mans Classic met de bijzondere deelname van de bekende Sebring Healey – 54 FAC – van Jetze Visser, welke bestuurd zal gaan worden door Jaap Sinke en de bekende Nederlandse coureeur en Le Mans winnaar Jan Lammers.   Supporten dus!

Met 450 deelnemende historische racewagens, 1000 coureurs, 180 autoclubs en meer dan 8000 klassiekers, de vele standhouders en meer dan 100.000 bezoekers is deze 24 uurs Le Mans Classic het grootste klassieker evenement van de wereld.

Kijk op www.lemansclassic.com voor meer informatie en de dresscode.

 

 

Team 54 FAC in 2012 met Jetze Visser en Jaap Sinke als coureurs.

 

Camping:  We zullen verblijven op camping “Chateau de Chanteloup” niet ver van het Le Mans circuit. Een zeer gezellige kasteel-camping voor autoliefhebbers, dat weekend helemaal gericht op de Le Mans Classic met alleen maar autoliefhebbers uit alle streken. Een Healey met zijuitlaat of een Ferrari die midden in de nacht wordt gestart is op deze camping in dat weekend even geen probleem.

Voor impressie kijk op

www.chateau-de-chanteloup.com

 

 

 

 

Programma:

Donderdag 7 juli
Ontvangst op de camping vanaf 14.00 uur.
De eigen tent opbouwen. (bagageservice mogelijk)
Welkomstborrel en BBQ voor alle deelnemers op de camping Chanteloup om 19.30 uur in de Healeytent.

Vrijdag 8 juli

Bezoek trainingen op Le Mans circuit, eigen parkeerplaats met Clubtent op het circuit. Vanaf 11.00 uur koffie in de clubtent op het circuit met uitreiking goody bag, poster en de speciale Sebring Panamahoed.
Om 19.00 uur:  Champagne party op camping “Chateau de Chanteloup” dresscode: zilver of wit, met de verkiezing van de mooiste auto op de Camping.

Zaterdag 9 juli
Bezoek 24 uur lang races tijdens de Le Mans Classic.
Opstellen deelnemers met eigen Healey (voorinschrijving) tracklap, enkele ronden op dit legendarische circuit. (info tijdstip volgt).
Start race om 16.00 uur tot zondag 16.00 uur.
Zondag 10 juli
Clubtent op het circuit zaterdag en zondag open van 10.00 uur tot 17.00 uur.
De camping blijft dag en nacht open, dus midden in de nacht terug komen of juist naar het circuit gaan, kan gewoon.

Maandag 11 juli
Afbreken tenten en op eigen gelegenheid de terug reis naar NL.

 

Deelname aan dit DHC Lustrum weekend “Healey Meets Le Mans” komt op € 595,- per equipe, daarin zit de camping met 4 overnachtingen, toegangskaarten circuit voor 3 dagen met daarin toegang tot de  paddock en toegang tot de Stand tribune. Ook in deze prijs; de welkomstborrel en BBQ op donderdag, de champagneparty op vrijdag en de Sebring Panamahoed, rallyschild, poster en programmaboekje. Als extra service kan 1 tent en 1 bagagetas per persoon mee gegeven worden met een speciale bagagewagen. (vanuit Herwijnen, Flex HealeyParts)
Indien geen gebruik gemaakt wordt van de camping aanbieding komt de equipeprijs op € 415,-.    In geval van 1 persoon deelname geldt een minderprijs van € 160,-. Deelname aan de tracklap op Le Mans is een meerprijs van € 160,-.

Op het Healeyveld van Camping Le Chateau de Chanteloup zijn 50 campingplaatsen beschikbaar (1 auto en kleine tent voor 2 personen). Toegang tot het Healeyveld is alleen voor deelnemers die met hun Healey aanwezig zijn. Entreekaarten en zeker de tracklap moeten op tijd besteld worden, dus snel opgeven, en zeker voor 15 februari 2016. Van de AHOCN leden wordt verwacht dat ze ook DHC lid zijn of worden (ad. € 25,- per jaar). Bericht naar ledenadministratie, ledenadm@healey.nl, volstaat.

Inschrijven voor niet DHC-leden is pas vanaf 2016-1-1 mogelijk

 

 

 

WEES ERBIJ!

Informatie bij:

Wim Janzen – 06-24198007 of  rally@healey.nl

Rinus Sinke – 06-53196210 of  dhc@healey.nl