De Langste Nacht – vervallen

Kaart wordt geladen...

Wanneer: 8 okt 2022 - 9 okt 2022
Tijdstip: Hele dag
Waar: Marktplein, Wijk bij Duurstede
iCal: zet in (digitale) agenda

De Langste Nacht header

 

Update 26-9-2022: dit evenement is helaas komen te vervallen

De Langste Nacht – It giet oan!

Hij komt er weer. De rally van de DHC, “De Langste nacht”. In een iets andere opzet dan je van ons gewend bent, namelijk “De Nacht van Nederland” van onze uitzetter Eric Klunder. Deze rally heeft bijna dezelfde opzet als we gewend waren met onze nachtrally.

Na een paar jaar weg te zijn geweest gedurende de Corona periode kan er weer deelgenomen worden aan deze uitdagende rally.

De datum zal veranderen, niet in november, maar de rally gaat plaats vinden van zaterdag 8 op zondag 9 oktober 2022. Start en finish locatie is Wijk bij Duurstede.
Naast de gebruikelijke stops is er een uitgebreide nachtstop, nu in het oosten van Nederland en zal de regio oost van onze club de deelnemers en toeschouwers verwelkomen in Enschede. Een mooie gelegenheid om de deelnemers aan te moedigen zo midden in de nacht. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Gaat een gezellige nacht worden!

Inschrijving is bij de organisatie van de Nacht van Nederland : www.autohistorica.nl

Naast dat deze rally meetelt voor het Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s, telt deze natuurlijk nog harder mee voor ons DHC Rally Championship 2022.

Ook zal er een aparte klassement zijn voor de Healey rijders, met onze eigen DHC “Langste Nacht” trofeeën.

Schrijf in en ga de uitdaging aan!

Vragen/ informatie? mail naar rallyoffice@delangstenacht.com