Contente Mens Rit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 27 sep 2020
Hele dag

Locatie
Classic Car Park

Weblink:


Zondag 27 september:  toerrit door de Meierij, Land van Maas en Waal en de Betuwe

 

 

 

De 14e editie van ‘De Contente Mens rit’

Na een jaartje te hebben overgeslagen, is de Contente Mens rit weer terug van weggeweest. Veel evenementen zijn door de coronacrisis de afgelopen tijd afgelast maar nu is het tijd om met de kap open te genieten van een prachtige rit en het geweldige nazomerweer. Ook hebben we dit jaar een aantal fanatische locaties geregeld wat de rit heel erg bijzonder maakt. De organisatie heeft de handen wederom in één geslagen om op zondag 27 september 2020 ‘De Contente Mens rit’ voor de 14e keer te laten plaatsvinden.

 

De rit

De rit wordt verreden middels het welbekende en internationale kaartleessysteem bolletje pijltje. Daarnaast zal naast het bolletje pijltje systeem wederom een ander kaartleessysteem haar intrede doen bij de rit. De rit is een relaxte tour door al het moois dat de omstreken van de regio ten oosten en noordoosten van Den Bosch te bieden heeft.

De rit is bedoeld om een gezellige dag te hebben met de deelnemers van ‘De Contente Mens rit’. De rit zal voeren over mooie landwegen, door bossen en over dijken waarbij het vermijden van drempels hoog in het vaandel staat vanwege de geringe bodemspeling van de AustinHealey. 

 

De start

Jullie zijn deze editie allen van harte welkom bij ‘Classic Car Park’ te Boxtel. Deze locatie is gelegen aan de Koppenhoefstraat 14, 5283 VK te Boxtel en parkeren kan op het grote parkeerterrein direct voor de deur. Vanaf 09:30 zijn jullie welkom op het terras van ‘Classic Car Park’ waar jullie door Maarten Kwakernaak en Bob Pieters worden ontvangen met koffie en gebak. Vanaf omstreeks 11:00 zal worden gestart met de rit.

 

Het leuke aan deze rit is ook dat er – naast een mooie collectie Austin-Healey’s – ook altijd een groepje bezitters van andere klassieke auto’s deelneemt. Een mooi divers wagenpark is dus gegarandeerd!

 

De lunch

De rit is deze editie inclusief lunch maar de locatie houden we nog even geheim. De organisatie heeft namelijk iets heel bijzonders voor jullie geregeld.

De finish

De route eindigt traditiegetrouw in de regio Zuidoost en dat is deze editie in de directe omgeving van Den Bosch pal gelegen aan de rijksweg A2. Diner is op deze locatie mogelijk voor de liefhDe inschrijving

De deelnamekosten bedragen € 65,- per equipe (twee personen). De ervaren deelnemer zal opmerken dat de inschrijfkosten iets hoger liggen dan de voorgaande jaren. Wij krijgen dit jaar namelijk toegang en bezichtiging tot een aantal bijzondere locaties en ook is de lunch dit jaar bij de prijs inbegrepen. Het inschrijfgeld is dus inclusief:

  • een bak heerlijke koffie met iets lekkers bij de start;
  • toegang tot het automuseum te Boxtel;
  • toegang tot een hele bijzondere locatie tijdens de lunch;
  • lunch op de lunchlocatie;
  • en het routeboek.

Wij stellen het op prijs dat u zich uiterlijk vóór vrijdag 18 september a.s. aanmeldt middels het onderstaande inschrijfformulier, dit in verband met de nodige voorbereidingen op locatie en drukwerk.

Deelnamekosten zijn € 65,- per equipe. Betaling kan door middel van overschrijving op bankrekening IBAN NL20 ABNA 0580 3494 54 tnv B.A.A. Pieters.  De inschrijving is pas definitief als de betaling is ontvangen.

Coronaproof

Ook wij moeten rekening houden met de huidige corona-maatregelen en hebben hiervoor onze uiterste best gedaan. Zowel de start-, lunch als finishlocatie zijn coronaproof opgezet. Bij alle locaties kunnen we met maximaal 100 personen terecht. Dit wil zeggen dat dit jaar de inschrijving open is voor maximaal 49 equipes. En vol is (helaas) dan ook echt vol deze ronde tenzij de overheid anders besluit in de toekomst.   

Tot 27 september in Boxtel!

 

Met Contente groet namens de organisatie,

Maarten Kwakernaak en Bob Pieters

Maarten Kwakernaak: mkwakernaak@gmail.com 

Bob Pieters: bobpieters83@hotmail.com Tel: 06-30293234