Contente Mens Rit

Kaart wordt geladen...

Wanneer: 2 okt 2022
Tijdstip: Hele dag
Waar: Anton Pieckplein 73, Drunen
iCal: zet in (digitale) agenda

 

De 15e editie en lustrum van ‘De Contente Mens rit’

Toerrit door Het land van Heusden, de Bommelerwaard en Betuwe

Na een jaartje te hebben overgeslagen, is de Contente Mens rit weer terug van weggeweest. Deze editie wordt een bijzondere editie want het is het derde lustrum van deze rit. Tijd om met de kap open te genieten van een prachtige rit en het geweldige nazomerweer. Voorgaande editie had de organisatie een aantal bijzondere locaties voor jullie en omdat het dit jaar een lustrumeditie is, hebben we ook dit jaar een aantal fanatische locaties geregeld wat de rit wederom heel erg bijzonder maakt. De organisatie heeft de handen wederom in één geslagen om op zondag 2 oktober 2022 ‘De Contente Mens rit’ voor de 15e keer te laten plaatsvinden.

De rit

De rit wordt verreden middels het welbekende en internationale kaartleessysteem bolletje pijltje. Daarnaast zal naast het bolletje pijltje systeem wederom een ander kaartleessysteem haar intrede doen bij de rit. De rit is een relaxte tour door al het moois dat de omstreken van de regio ten noordwesten en noordoosten van Den Bosch te bieden heeft.
De rit is bedoeld om een gezellige dag te hebben met de deelnemers van ‘De Contente Mens rit’. De rit zal voeren over mooie landwegen, door bossen en over dijken waarbij het vermijden van drempels hoog in het vaandel staat vanwege de geringe bodemspeling van de Austin Healey.

De start

Startlocatie Contente Mens rit 2022Jullie zijn deze lustrumeditie allen van harte welkom bij ‘partycentrum Wijnand van Delft’ te Drunen. Deze voor vele autoliefhebbers historische locatie is gelegen aan het Anton Pieckplein 73, 5152 LZ te Drunen en parkeren kan direct voor de deur op de stoep bij de ingang van het partycentrum. Vanaf 10:00 zijn jullie welkom in zaal ‘De Waegenburght’ van het partycentrum waar jullie door Maarten Kwakernaak en Bob Pieters worden ontvangen met koffie en gebak. Vanaf omstreeks 11:00 zal worden gestart met de rit.

Het leuke aan deze rit is ook dat er – naast een mooie collectie Austin-Healey’s – ook altijd een groepje bezitters van andere klassieke auto’s deelneemt. Een mooi divers wagenpark is dus gegarandeerd!

De lunch

De rit is deze editie inclusief lunch maar de locatie houden we nog even geheim. De organisatie heeft namelijk iets heel bijzonders voor jullie geregeld.

De finish

De route eindigt traditiegetrouw in de regio Zuidoost en dat is deze editie in de directe omgeving van Waalwijk en Den Bosch in de directe nabijheid aan de rijksweg A59. Diner is op deze locatie mogelijk voor de liefhebbers.

De inschrijving

De deelnamekosten bedragen € 45,- per equipe (twee personen). De ervaren deelnemer zal opmerken dat de inschrijfkosten weer iets hoger liggen dan de voorgaande jaren. Wij krijgen dit jaar namelijk toegang en bezichtiging tot een aantal bijzondere locaties en ook is de lunch dit jaar bij de prijs inbegrepen. Het inschrijfgeld is dus inclusief:

  • een bak heerlijke koffie met iets lekkers bij de start;
  • toegang tot een historische locatie in Drunen;
  • toegang tot een hele bijzondere locatie tijdens de lunch;
  • lunch op de lunchlocatie;
  • Lustrumrallyschild;
  • Het routeboek;
  • Consumptie aan het einde van de rit.

Wij stellen het op prijs dat u zich uiterlijk vóór vrijdag 18 september a.s. aanmeldt middels het inschrijfformulier op de website, dit in verband met de nodige voorbereidingen op locatie en drukwerk.

Deelnamekosten zijn € 45,- per equipe. Betaling kan door middel van overschrijving op bankrekening IBAN NL20 ABNA 0580 3494 54 tnv B.A.A. Pieters. De inschrijving is pas definitief als de betaling is ontvangen. In verband met het vastleggen van de catering kan na 22 september aanstaande niet meer worden geannuleerd. De inschrijving is dan definitief.

Tot 2 oktober in Drunen!

Voor de inschrijvingen en vragen:

Bob Pieters: bobpieters83@hotmail.com Tel: 06-30293234
Maarten Kwakernaak: mkwakernaak@gmail.com

Met Contente groet namens de organisatie,

Maarten Kwakernaak en Bob Pieters