Contente mens rit

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 23 sep 2012
10:00

Weblink:


Contente Mens rit

23-9-2012 10:00
Zondag 23 september: toeren door de Belgische Kempen, Nederlandse Kempen en het Groene Woud

De 7e editie van ‘De Contente Mensrit’

Na het debacle van oranje in 2012 en daarnaast het succes, het fantastisch nazomerweer, enthousiaste deelnemers en de leuke reacties van editie 2011, heeft de organisatie weer de handen ineen geslagen om op zondag 23 september ‘De Contente Mensrit’ te laten plaatsvinden.

De rit wordt verreden middels het welbekende en internationale kaartleessysteem bolletje pijltje. Daarnaast zal naast het bolletje pijltje systeem wederom een nieuw kaartleessysteem haar intrede doen bij de rit. De rit is een relaxte tour door al het mooie en pittoreske dat zowel de Nederlandse als Belgische Kempen en het Groene Woud te bieden hebben. Deze rit zal dan ook door deze streken voeren.

De rit is bedoeld om een gezellige dag te hebben met de deelnemers van ‘De Contente Mens rit’. De rit zal voeren over mooie landwegen en langs mooie dorpjes waarbij het vermijden van drempels hoog in het vaandel staat vanwege de geringe bodemspeling van de Austin-Healey.

U bent allen van harte welkom op zondag 23 september 2012 op één van de vijf mooiste en tevens authentieke markten van Noord-Brabant. Deze markt is gelegen in de plaats Hilvarenbeek waar dit jaar wordt gestart. Vanaf 10:00 bent u welkom bij (net als vorig jaar maar dan in een andere plaats) ‘grandcafé De Zwaan’ aan het Vrijthof 17 te Hilvarenbeek. Waarbij omstreeks 11:00 zal worden gestart met de rit.

De route zal eindigen in de noordwestelijke omgeving van Eindhoven. Onderweg zullen we over een groot aantal mooie landwegen rijden en worden er pittoreske plaatsjes aangedaan.

De kosten bedragen € 15,- per equipe, dit voor een bak heerlijke koffie met iets lekkers en het routeboek. Wij stellen het op prijs dat u zich uiterlijk voor vrijdag 14 september a.s. aanmeldt middels e-mai bij Bob Pieters bobpieters83@hotmail.com of Wim Kievits wamkievits@ziggo.nl of via de website en het online inschrijfformulier, dit in verband met de nodige voorbereidingen en drukwerk.