Contente Mens rit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 2 okt 2016
10:00 - 17:00

Locatie
Boscafé "Zweef-Inn"

Weblink:


image002-1De 11e editie van ‘De Contente Mens rit’

Na de voorgaande tien successen van ‘De Contente Mens Rit’ en extreme regen-, onweer-, en zelfs hagelbuien in de regio Zuidoost, is het tijd om met de kap open te genieten van het fantastische nazomerweer. De nieuwe organisatie heeft de handen in één geslagen om op zondag 2 oktober ‘De Contente Mens rit’ voor de 11e keer te laten plaatsvinden.

Allereerst bedanken wij Wim Kievits voor de tijd, moeite, inspanning en enthousiasme waarmee hij maarliefst tien edities van ‘De Contente Mens rit’ heeft georganiseerd. Ook heeft Wim toentertijd het initiatief genomen voor de organisatie van deze inmiddels jaarlijkse rit. Wim heeft aangegeven dat hij het mooi vindt geweest na tien trouwe jaren en stopt met de organisatie hiervan. Onze dank gaat uit naar Wim en wij zien hem graag dit jaar aan de start verschijnen om zelf deel te nemen aan de ‘Contente Mens rit’. Maarten Kwakernaak gaat vanaf dit jaar ‘De Contente Mens rit’ mede organiseren.

De rit wordt verreden middels het welbekende en internationale kaartleessysteem bolletje pijltje. Daarnaast zal naast het bolletje pijltje systeem wederom een nieuw kaartleessysteem haar intrede doen bij de rit. De rit is een relaxte tour door al het moois dat de omstreken van het Nijmeegse heuvel- en rivierengebied, een stukje Duitsland en het land van Cuijck te bieden heeft.

De rit is bedoeld om een gezellige dag te hebben met de deelnemers van ‘De Contente Mens rit’. De rit zal voeren over mooie landwegen, dijken en langs prachtige rivieren waarbij het vermijden van drempels hoog in het vaandel staat vanwege de geringe bodemspeling van de Austin-Healey.

U bent deze editie allen van harte welkom bij ‘boscafé Zweef-Inn’ op het zweefvliegveld te Malden. Deze locatie is gelegen aan de Groesbeekseweg 55a, 6581 BJ te Malden en parkeren kan op de hiernaast gelegen parkeerplaats. Vanaf 10:00 bent u welkom op het terras van ‘Boscafé Zweef-Inn’ waar u door Maarten Kwakernaak en Bob Pieters wordt ontvangen met koffie en gebak. Vanaf omstreeks 11:00 zal worden gestart met de rit.

De route eindigt in de nabije omgeving van Boxmeer. Onderweg zullen we over een groot aantal mooie landwegen rijden en worden er pittoreske plaatsjes aangedaan.

De kosten bedragen € 15,- per equipe, dit voor een bak heerlijke koffie met iets lekkers en het routeboek. Wij stellen het op prijs dat u zich uiterlijk voor vrijdag 23 september a.s. aanmeldt via het inschrijfformulier, dit in verband met de nodige voorbereidingen en drukwerk.

Tot 2 oktober in Malden!Inschrijven

Voor vragen en informatie: contentemens@healey.nl , of bel met 06-30293234

Met Contente groet namens de organisatie,

Maarten Kwakernaak en Bob Pieters (tel +31(0) 630 293 234)