Clubweekend Ardennenoffensief

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 24 jun 2016 - 26 jun 2016
10:00 - 17:00

Weblink:


Clubweekend Ardennenoffensief

24-6-2016 10:00 – 26-6-2016 17:00

Clubweekend AHOCN 2016: Ardennenoffensief

Gewelddadig ?  Hopelijk niet
Geweldig ?  Vast en zeker !

Ons jaarlijks club week-end in 2016 wordt echt wel wat bijzonders. Dank zij onze jongste regio ‘Flanders’ die de taak van de organisatie toebedeeld kreeg, kan dit evenement nu even buiten onze nationale grenzen plaats vinden. Een flink aantal argumenten deden de Belgen kiezen voor de regio van Spa in de Oostelijke Ardennen of ook Eifel Ardennen genoemd, om aldaar met onze Healeys samen te komen.

Vooreerst is Spa, of beter Spa- Francorchamps voor iedere autofanaat al een begrip op zichzelf. Niet toevallig wordt het circuit aldaar als één der mooiste ter wereld beschouwd. Daarnaast is in deze regio het klassieke rallyrijden zowat tot een nationale sport uitgegroeid. De vele steile en bochtige wegen temidden van de uitgestrekte wouden of veengebieden beloven dus het beste voor de ‘rijders’ in ons midden. Maar vooral ook voor de genieters is er heel wat leuks voorhanden in deze streek.

Vooreerst het HOTEL:CWE%20-%20Hotel%20Spa-Balmoral%20Aero1%20-%20s
Na een zorgvuldige selectie op criteria zoals luxe en comfort, bereikbaarheid, service en onthaal en regionale toeristische attracties, viel de keuze op het ‘SILVA’ Hotel in Spa-Balmoral, met het nabijgelegen golfterrein ‘Royal Golf Club des Fagnes’ en ‘Les Thermes de Spa’ of de moeder aller kuuroorden. Het vroegere Dorint hotel werd totaal vernieuwd en de 117 kamers werden uiterst modern en luxueus ingericht. Een flink aantal van deze kamers kijkt uit op de mooie vallei met het meer en uitgestrekte bossen in de verte. Deze zullen met voorrang toegekend worden aan de vroege inschrijvers. (Haasten dus!)

Het programma
Naast alles wat gebruikelijk is bij een dergelijk evenement (Ritten, Buffetten, Open Bar, Diner dansant, etc?) wordt er voor gezorgd dat meerdere opties aangeboden worden zodat iedereen optimaal van dit week-end kan genieten.
Zo wordt de Zaterdagrit opgedeeld in een ochtend en een namiddagrit, waarbij men kan kiezen de één of de andere, of beide te rijden. Dit biedt dan aan iedereen de gelegenheid om zijn/haar specifieke voorkeur aan bod  te laten komen.
Wil je inderdaad meer weten over het echte ardennenoffensief, dan zijn  Bastogne en meerdere musea rond dit thema binnen bereik. Spa en water zijn onafscheidelijke begrippen: het hotel heeft een uitgebreid aanbod voor zwemmers, sauna of andere ‘wellness’ behandelingen. Wil je het neusje van de zalm, bezoek dan ‘Les thermes’, het ultieme kuurpaleis dat direct in de buurt van het hotel ligt. Het automuseum in de kelders van de eeuwenoude abdij van Stavelot, behoort tot één van de beste in Europa. Wil je liever een paar uurtjes de natuur in, dan is er een grote keuze van goed bewegwijzerde wandelpaden in de directe omgeving. Meer daarover volgt nog wanneer het programma volledig zal vastliggen; wordt  dus vervolgd.

Nu is het zaak om zo vlug mogelijk in te schrijven zodat je in de luxekamers met uitzicht terecht komt, of wil je vooreerst weten wat dit bijzondere week-end gaat kosten?

Door keihard onderhandelen wordt de prijs voor het hele weekend beneden de 250 Euro per persoon gehouden, en dit voor 2 overnachtingen in  werkelijk superieure hotelkamers, natuurlijk met uitgebreid ontbijt, plus twee diners, lunch en dansavond op zaterdag, gratis toegang tot het zwembad, en vanzelfsprekend, roadbook, rallyplaat, Goodiebag etc.

Werkelijk een all inclusive, buiten de vloeistoffen voor de Healey en uzelf.

Wil je op Zondag op de retourroute nog wat gezellig nakaarten, dan zorgt regio Zuid -Zuid voor een stemmig lunchbuffet in Kasteel Limbricht voor een optioneel bedrag van 25 Euro.
Wie vroeger en/of later wil  logeren kan genieten van de (zeer) speciale prijs van 120 Euro per nacht  voor een tweepersoonskamer, incl. ontbijt. (dus  60 Euro per persoon per nacht).

De inschrijving is erg succesvol geweest, boven verwachting hebben we inmiddels ruim honderd inschrijvingen binnen. Het hotel is hiermee volledig vol, maar wij gaan als organisatie nadenken over een passende oplossing, zodat er meer leden kunnen meedoen aan dit grandioze weekend. Via de nieuwsbrieven houden we jullie op de hoogte.
Het evenement is inmiddels volgeboekt. Je kunt nog wel aangeven dat je op de wachtlijst wilt komen. Wil je nog zien wie er wel op tijd hadden ingeschreven,  CWE – Deelnemerslijst 2016

Wij wensen jullie allen hartelijk welkom!

Het Organiserend ClubWE Comité