Clubweekend 2019

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 13 sep 2019 - 15 sep 2019
00:00

Locatie
Bilderberg hotel Vaals

Weblink:


Clubweekend Limburg in Vaals

 Het Clubweekend 2019 staat er aan te komen en we zijn flink op weg met de organisatie.   Nog maar 6 maanden De vorderingen voor het weekend gaan gestaag door. Opnieuw een prachtig Clubweekend in het zuiden van Limburg. Dit keer in Vaals bij het Drie-Landenpunt. Echt veel zuidelijker kan echt niet.

Onze club bestaat in 2019  al 44 jaar. Niet echt een jubileum jaar maar in Limburg natuurlijk wel. 4 x 11 dus, Alaaf  !!!!

 

 
 

 

Clubweekend genieten

Om feestelijk cachet te geven aan het op handen zijnde 44-jarig bestaan van onze Healey club gaan wij het Clubweekend in 2019 organiseren. 

 
Wanneer in 2019

Het Clubweekend Limburg  wordt georganiseerd van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september. Dit is ruim na alle vakanties. 

De inschrijving is al geopend. Tot nu toe zijn er al ruim 60 inschrijvingen binnen. We kunnen er maximaal 100 aan. Dan zijn de gereserveerde kamers vol. Er zijn ook al een aantal buitenlandse rijders die interesse getoond hebben. We gaan dit eind maart 2019 bekijken als we op dat moment nog kamers over hebben.

Goed weer tijdens het weekend is voor het slagen uiteraard bijzonder belangrijk. Wij hebben in Limburg een probaat middel hiervoor: er branden “goed weer” kaarsen in het kerkje van Heppeneert (B) en in de kloosterkapel in Wittem. Ook wordt er ruim op tijd de bekende “worst voor Clara” geofferd. Dus goed weer tijdens ons verblijf is gewaarborgd.

 
Waar te organiseren

 

We hebben een prachtig 4 sterren hotel geboekt in Vaals .Dat is  Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Een zeer mooie 4-sterren locatie,  dicht bij het Drie-landen punt. Echt een top locatie.

Met de directie van dit fraaie hotel zijn wij een  aantrekkelijk arrangement overeenkomen.

Dit hotel is gelegen  onder het Drie-landen punt  in Vaals op 500 meter van de Belgische en Duitse grens, maar net nog in Limburg. Het Bilderberg Kasteel Vaalsbroek hotel heeft voor ons maximaal 100 stuks 2-persoonskamers luxe kamers gereserveerd. Ook zijn  in het hotel alle denkbare service, sauna, massage,zwembad  aanwezigEen terechte keuze, dit Bilderberg Kasteel Vaalsbroek hotel, zoals de deelnemers in  september 2019  zullen ervaren. Een goed hotel in een hele mooie omgeving is  gewaarborgd.

 

Wat nog te doen.

De volgende klus nu gaat de daginvulling worden tijdens ons verblijf in Vaals. Vele ideëen en voorstellen  passeren en passeerden al de revue. Het is belangrijk om te kiezen voor items die passen bij het Clubweekend. Tijdens het weekend krijgt de 75 jarige bevrijding van Limburg ook voldoende aandacht.

Ook het benaderen van de nodige sponsoren is nog een taak voor de komende maanden

 

 

Wat is er al gedaan
  • Zoals geschreven is het hotel al gereserveerd voor maximaal 100 deelnemende equipes. Voor de extra nacht van donderdag 12 september zijn er maximaal 30 kamers beschikbaar.
  • Het orkest is al vastgelegd.
  • De locatie voor de afsluitende brunch op zondagmiddag 15 september is ook gereserveerd
  • De eerste opzet voor een mooie rit op de zaterdag door de Belgische Ardennen en de Duitse Eiffel staat al op papier.
  • Ook een rit voor de deelnemers die op donderdag komen is al in de maak. 
  • We zijn verder ook een avondrit aan het uitwerken voor de vrijdag avond na het diner
  • Peter en Andre van Naarden hebben een mooi speciaal logo gemaakt.

 

pastedGraphic.png

 
Bevrijding Zuid-Limburg september 1944 

Hier besteden we tijdens de diverse rondritten ook aandacht aan. Het is dan precies 75 jaar geleden dat de bevrijding van Zuid-Limburg een feit was en begonnen de geallieerden hun opmars door Nederland en België. Diverse festiviteiten zijn er tijdens ons weekend in Zuid-Limburg. Ook een bezoek aan de grote Amerikaans Oorlogskerkhoven in Zuid-Limburg en de Belgische Voerstreek is aan te raden.

 
Clubweekend Kleding

Marlène is druk in de weer met onze vaste leverancier in het Zuiden voor een passend poloshirt voor de organisatie en helpers. Dit poloshirt komt ook beschikbaar voor de deelnemers. 

 
Inschrijving

Het hotel heeft voor de vrijdag en zaterdag nacht maximaal 100 kamers beschikbaar die uiteraard worden toebedeeld aan onze clubleden. De inschrijving is geopend op de site van de Healey Club. Zorg dat je er snel bij bent want vol = vol. We kunnen geen extra kamers boeken.  

Voor de donderdag avond 12 september hebben we 30 kamers geboekt voor de mensen die een dag extra willen komen. Ook hier geld, vol = vol. Voor deze mensen komt er ook een programma voor de vrijdag.

Leden van buitenlandse Healey clubs worden niet uitgenodigd. We hebben wel al een aantal vaste buitenlandse rijders die graag zouden meedoen. Als we eind maart 2019 nog kamers over hebben gaan we die aan hun toewijzen. Lege kamers kosten veel geld !!! 


Inschrijving door invulling van onderstaand formulier.
Voor alle duidelijkheid, de genoemde prijzen op de site van de AHOCN zijn voor het complete programma !!!!

 

Namens het team van de Regio Limburg, tot ziens in Limburg

Nick Tilmans, regio-manager 06-53709609

clubweekend@healey.nl

pastedGraphic_1.png