Clubweekend 2019

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 13 sep 2019 - 15 sep 2019
00:00

Locatie
Bilderberg hotel Vaals

Weblink:


Clubweekend Limburg in Vaals

Het Clubweekend 2019  gaat er komen. Opnieuw een prachtig Clubweekend in het zuiden van Limburg na 2004 en 2013. Dit keer in Vaals bij het Drie-Landenpunt. Echt veel zuidelijker kan echt niet.

Onze club bestaat in 2019  al 44 jaar. Niet echt een jubileum jaar maar in Limburg natuurlijk wel. 4 x 11 dus, Alaaf  !!!! We gaan er weer een echt feest van maken. De voorbereidingen zijn al in volle gang.

Lees hier het verslag hoe de organisatie vordert.

 

 
 
Clubweekend genieten

Om feestelijk cachet te geven aan het op handen zijnde 44-jarig bestaan van onze Healey club gaan wij het Clubweekend in 2019 organiseren. 

Begin 2018 heeft het bestuur de Regio Limburg gevraagd om in 2019 het Clubweekend te organiseren. Voor specifieke ondersteunende taken zijn al enkele clubleden bereid gevonden en anderen worden nog benaderd. Er is een nieuw banknummer geopend en het hotel is ook al geboekt. Een mooi nieuw speciaal logo is in de maak. Het orkest is al geboekt voor de feestavond. Al met al een behoorlijke klus voor de Regio Limburg.

 

Wanneer in 2019

Het Clubweekend Limburg  wordt georganiseerd van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september. Dit is ruim na alle vakanties. Ook is de evenementen kalender nog blanco!

Goed weer tijdens het weekend is voor het slagen uiteraard bijzonder belangrijk. Wij hebben in Limburg een probaat middel hiervoor: er branden “goed weer” kaarsen in het kerkje van Heppeneert (B) en in de kloosterkapel in Wittem. Ook wordt er ruim op tijd de bekende “worst voor Clara” geofferd. Dus goed weer tijdens ons verblijf is gewaarborgd.

Waar te organiseren

Er zijn een aantal geschikte locaties en hotels benaderd. Er zijn in Zuid-Limburg niet veel geschikte hotels die beschikken over de gevraagde 100 kamers. Uiteindelijk is na overleg met onze voorzitter besloten om het Clubweekend Limburg te organiseren vanuit Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Een zeer mooie 4-sterren locatie,  dicht bij het Drie-landen punt. Echt een top locatie.

Kijk eens op https://www.bilderberg.nl/vaals/kasteel-vaalsbroek

Na uitvoerige besprekingen en zorgvuldig afwegen van prijs/kwaliteit verhouding viel de keuze op dit hotel. Met de directie van dit fraaie hotel konden wij een aantrekkelijk arrangement overeenkomen.

Dit hotel is gelegen onder het Drie-landen punt  in Vaals op 500 meter van de Belgische en Duitse grens, maar net nog in Limburg.

Het Bilderberg Kasteel Vaalsbroek hotel heeft voor ons maximaal 100 stuks 2-persoonskamers luxe kamers gereserveerd. Ook zijn in het hotel alle denkbare service, sauna, wellness en zwembad aanwezig. Een terechte keuze, dit Bilderberg Kasteel Vaalsbroek hotel, zoals de deelnemers in september 2019  zullen ervaren. Dit hotel heeft daarbij de nodige ervaring met het organiseren van grote evenementen. Zo was de Tulpen-Rally jarenlang vaste gast in dit hotel.

Wat nog te doen.

De volgende klus nu gaat de daginvulling worden tijdens ons verblijf in Vaals. Vele ideëen en voorstellen  passeren en passeerden reeds de revue. Het is belangrijk om te kiezen voor items die passen bij het Clubweekend. Belangrijk ook om het inschrijfgeld aantrekkelijk te houden voor de deelnemers. Voor elk wat wils èn voor ieder betaalbaar. 

Ook het benaderen van de nodige sponsoren is nog een taak voor de komende maanden. In ieder geval is er op de zaterdag een prachtige rit door de Belgische Ardennen en de Duitse Eiffel.

Er zijn nog vele zaken die ingevuld moeten gaan worden, dat is duidelijk. Daarmee zijn wij nu aan de slag.

Inschrijving

Het hotel heeft voor de vrijdag en zaterdag nacht maximaal 100 kamers beschikbaar die uiteraard worden toebedeeld aan onze clubleden. De inschrijving gaat medio september open op de site van de Healey Club. Zorg dat je er snel bij bent want vol = vol. We kunnen geen extra kamers boeken.  

Voor de donderdag avond hebben we 30 kamers geboekt voor de mensen die een dag extra willen komen. Ook hier geldt, vol = vol. Voor deze mensen komt er ook een programma voor de vrijdag.

Leden van buitenlandse Healey clubs worden niet uitgenodigd. Het is tenslotte ook een Clubweekend !!! Zodra meer bekend is, wordt dat hier vermeld en in de nieuwsbrieven die vanaf september komen.

Aanmelden via onderstaand formulier 

Namens het team van de Regio Limburg

Nick Tilmans, regio-manager 06-53709609

clubweekend@healey.nl