Classic Wings & Wheels Gala 2015

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 22 aug 2015
09:00

Weblink:


Classic Wings & Wheels Gala 2015

22-8-2015 09:00
7e editie van “het Goodwood van de Lage Landen”
Vliegveld Gilze Rijen, zaterdag 22 augustus 2015


LAATSTE NIEUWS VOOR DE DEELNEMERS


Hierbij de door de organisatie vereenvoudigde en aangepaste uitnodiging voor W&W 2015. Let op tijdstip inschrijving.
Indien nodig informatie bij Rinus Sinke per mail of telefoon.

Geachte Deelnemer,

De organisatie van Wings & Wheels 2015 is verheugd dat de AHOCN/DHC deelneemt aan ons prachtige evenement op zaterdag 22 augustus 2015.
U kunt zich vanaf 07:00 uur tot uiterlijk 08:00 uur in Van der Valk Hotel Gilze inschrijven.
Bij de inschrijving ontvangt U een voorruit sticker en 2 toegangskaarten, de sticker fungeert als Uw doorlaat bij de entree op de Vliegbasis. Bij de ingang wordt U doorverwezen naar de parkeerplaats voor de 61 Healeys.
De verplichte briefing is stipt om 08:00 uur in Van der Valk Hotel Gilze. Na afloop van de briefing en inlevering van uw reeds ingevulde Verklaring van Vrijwaring krijgt U het polsbandje voor rijder en bijrijder.  Zonder polsbandje geen deelname aan de DEMO op het circuit!

Kortste route naar Hotel Van der Valk Gilze   Klein Zwitserland 8, 5126 TA Gilze.

Vanaf Breda via A58
Richting Tilburg, afslag nummer 12 (Tilburg Reeshof). Onderaan de afrit gaat u linksaf, onder het viaduct door en vervolgens de tweede straat links. Een paar honderd meter verder ligt aan uw rechterkant Hotel Gilze-Tilburg.

Vanaf Tilburg via A58
Richting Breda, afslag nummer 12 (Tilburg Reeshof). Onderaan de afrit gaat u rechtsaf, vervolgens de eerste straat links. Een paar honderd meter verder ligt aan uw rechterkant Hotel Gilze-Tilburg.

Met vriendelijk groet,
De Organisatie W&W
H.W. Janus
Susan van Dijen
Wedstrijdsecretariaat Wings & Wheels
Mobiel nummer: +31 (0) 6 51 35 44 49

Toelichting op het evenement

Classic Wings & Wheels is een tweejaarlijks evenement dat zich in zes vorige afleveringen heeft ontwikkeld tot een topper op de kalender van de klassieke autoliefhebber. Het is een ware show van klassieke automobielen en vliegtuigen, die niet voor niets de naam Little Dutch Goodwood kreeg. De hele dag zullen er vliegdemonstraties zijn, onder meer met historische vliegtuigen, en op de grond zijn er speciale demonstraties van klassieke automobielen en hun clubs.

De organisatie van Wings & Wheels nodigt de leden van de AHOCN/DHC uit om met de Healey naar het evenement te komen. Naast de bestuurder is een passagier ook welkom. Het inschrijfgeld is €125 per auto en komt ten goede aan de Nederlandse Brandwonden Stichting. Het is fantastisch dat op deze manier geld bijeen gebracht kan worden voor een goed doel.

Onze Healey’s worden zaterdagmorgen vroeg verwacht op Vliegveld Gilze Rijen en bij elkaar opgesteld. Het rijden van enkele ronden over het circuit op de startbanen is voor de Healey’s inbegrepen. De uitstekende lunch en drankjes worden rond de middag genuttigd en zijn eveneens inclusief bij de inschrijving.
De show gaat de hele dag door. Wat er allemaal te zien en beleven is kunt u uitgebreid lezen op de website www.classicwings-wheels.nl.

Hoe kunt U zich aanmelden voor Classic Wings & Wheels 2015?
De inschrijving is inmiddels gesloten; wilt u op de wachtlijst worden geplaatst stuur dan een mail naar dhc@healey.nl

Uitgebreide informatie volgt per e-mail na inschrijving. Neem voor vragen contact op met Rinus Sinke, voorzitter Dutch Healey Competitions, Geenestraat 2 C4 6031VM Nederweert. Telefoon 0495 632 707 / 06 53 196 210 / e-mail dhc@healey.nl.