Classic Wings & Wheels

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 26 aug 2017
Hele dag

Locatie
Vliegbasis Gilze-Rijen

Weblink: http://www.classicwings-wheels.nl

http://www.classicwings-wheels.nl


Achtste Classic Wings & Wheels op 26 augustus 2017 op vliegbasis Gilze-Rijen

Op 26 augustus 2017 is het na twee jaar wachten weer zover: dan wordt de vliegbasis Gilze-Rijen voor de achtste keer het ‘Goodwood van de Lage Landen’. In nauwe samenwerking met Circuit Park Zandvoort en de Stichting Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht zullen de mooiste historische (race)auto’s en vliegtuigen in een unieke ambiance een dynamische acte de présence geven, niet alleen op de grond, maar ook in de lucht!

Classic Wings & Wheels is na zeven afleveringen van dit tweejaarlijkse evenement uitgegroeid tot het hoogtepunt op de Nederlandse evenementenkalender. Niet voor niets heeft de show in binnen- en buitenland de naam een “Little Dutch Goodwood” te zijn.
Het programma voor deze achtste Classic Wings & Wheels staat nog niet definitief vast. Reken er maar op dat ook in 2017 het programma de hele zaterdag weer overvol zal zijn met thematische demonstraties van bijzondere klassieke voornamelijk sport- en racewagens. De vorige editie stond in het teken van 50 jaar Matra, dat op spectaculaire wijze gevierd werd.
Een van de thema’s voor 2017 zal het 40- jarig bestaan van de Lotus Club Holland zijn, dat een passend eerbetoon krijgt met veel modellen straat- en raceauto’s van dit legendarische Britse merk. Natuurlijk zullen ook de indrukwekkende vliegtuigen veel bewondering oogsten met hun soms bulderende aanwezigheid, zowel op de grond als in de lucht.

DHC op Classic Wings & Wheels 2017

De organisatie van Wings & Wheels nodigt de leden van de AHOCN/DHC uit om met de Healey en een of twee personen naar Classic Wings & Wheels 2017 te komen. 

Het inschrijfgeld € 135 per auto komt bijna geheel ten goede aan goede doelen.
Dat was in 2015 de Brandwondenstichting, die dankzij Classic Wings & Wheels een donatie van liefst € 50.000 ontving! 
Dit jaar zijn de goede doelen: Stichting Lymph & Co en het Zeldzame Ziekten Fonds. 

De Healeys worden zaterdagmorgen vroeg verwacht op Vlieveld Gilze Rijen en bij elkaar opgesteld. Enkele ronden over het circuit op de startbanen zijn inbegrepen voor de Healeys, evenals de uitstekende lunch met drankjes voor iedereen.
Zie voor een indruk van het spektakel van twee jaar geleden de foto’s van 2015 in onze galerij.
De show gaat de hele dag door. Wat er allemaal te zien en beleven is, is uitgebreid te lezen op de website www.classicwings-wheels.nl

Hoe kun je aanmelden voor DHC op Classic Wings & Wheels 2017?

Vul het inschrijfformulier in, maak €135 over (betaald is ingeschreven) en je krijgt een plaats op de deelnemerslijst. Er kunnen maximaal 50 Healeys deelnemen, dus schrijf snel in.
Uitgebreide informatie volgt per email na inschrijving. 

Graag het bedrag van €135,- tijdig overmaken op rekening NL81 RABO 0131 9831 99 van AHOCN te Hengelo (BIC: RABONL2U) met vermelding Wings-Wheels 2017.

Ik hoop 50 Healeys te mogen begroeten bij het Classic Wings & Wheels.
Neem voor vragen contact op met Rinus Sinke (dhc@healey.nl).