Classic Wings and Wheels

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 31 aug 2019
Hele dag

Locatie
Vliegbasis Gilze-Rijen

Weblink:


Dit 2-jaarlijkse historische demo race- en vliegfestijn plaats op de luchtmachtbasis Gilze-Rijen. De Austin Healey Owners Club Nederland / Dutch Healey Competitions is weer uitgenodigd om aanwezig te zijn op “Classic Wings & Wheels” 2019, ook wel de Little Dutch Goodwood genoemd.

De leden van de AHOCN/DHC zijn welkom op deze wederom fantastische dag. Het is mogelijk om met de Healeys enkele ronden over het op de basis uitgezette circuit te rijden en af en toe vol gas!

Het inschrijfgeld bedraag € 165,– voor één Healey met 1 of 2 personen inclusief catering, Healey line up en demo ronden rijden op het circuit.

Vul het onderstaande inschrijfformulier volledig in. Niet DHC leden worden verzocht zich meteen op het formulier aan te melden of zich op te geven als DHC lid bij onze penningmeester Annie Veen, ledenadministratie@healey.nl

De inschrijving is pas definitief na betaling. De bevestiging volgt met verdere informatie voor deze drukke dag met de mooiste auto’s van Nederland. Er is een hotel, van der Valk Hotel Gilze vlakbij voor leden die niet graag vroeg opstaan!

Informatie bij Rinus Sinke dhc@healey.nl of 0653196210

Groet,

Rinus Sinke voorzitter DHC

Wim Janzen Rally afdeling