Classic Days Schloss Dyck

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 3 aug 2012 - 5 aug 2012
10:00 - 17:00

Locatie
Schloss Dyck

Weblink:


Geniet van een fantastisch oldtimerweekend bij Schloss Dyck in Jüchen bij Mönchengladbach ca. 40 km. over de Duitse grens bij Roermond.
Een 1- of 2-daags bezoek aan het Goodwood van het continent wordt een onvergetelijke belevenis!

Het evenement heeft drie deelsegmenten:

RACING LEGENDS
Op een parcours van 3 kilometer rond het kasteel vinden demo`s plaats met unieke historische racewagens uit particuliere en museum verzameling.

JEWELS IN THE PARK
Een Fiva-A concours waar voor een internationale jury ruim 40 oldtimers worden opgesteld voor de oranjerie van het kasteel. De zeldzame en in concoursstaat verkerende automobielen worden een podium opgereden.

CLASSIC MEETING
In het grote kasteelpark zullen beide dagen meer dan 10.000 (!) klassieke automobielen met hun eigenaren samenkomen.
Hier hebben de vele aangemelde klassieker-clubs een eigen parkeer/picknick plaats en is elke individuele bezoeker met zijn automobiel “Star of the show”!

Jazz-bands, doedelzakspelers, legercorpsen, catering en meer dan 60 verkoopstands doen het park rondom het kasteel een atmosfeer uitademen, waarin elke klassiekerliefhebber zich helemaal thuis voelt!

 

De catering typisch Duits, dus alles volop verkrijgbaar!

Entreekaarten
Toegangsbewijzen voor 1 dag ( Tageskarte) of voor de beide dagen (Wochendkarte) kunt u bestellen in de voorverkoop.
www.schloss-dyck-classic-days.de  klik op “Ticket-shop”
Geef hierbij wel direct achter Uw naam aan: AHOCN.

Automatisch krijgt U 2-daagse toegang incl. entree voor Fahrer Lager, als u inschrijft voor het Healey-Schloss Dyck Arrangement. Zij die hiervoor boeken komen op vrijdagmiddag 3 augustus reeds aan en hebben hun onderkomen met zo`n 100 clubleden in het Nikolaus Kloster.
Ook krijgt U een z.g. “doorrijkaart”waarmee u bij aankomst ‘s morgens direct naar onze Healey parkeerplaats de P – 6  in het park kunt doorrijden.
Doorrijkaart

Als U individueel naar de Classic Days wenst te komen, kunt U toch met Uw Healey parkeren op de P- 6. Deze Healey parkeerplaats ligt vlakbij “daar waar het gebeurt”. U kunt deze kaart vragen bij regio zuid-zuid.
Met deze kaart achter de voorruit van Uw klassieker mag U langs de file wachtenden doorrijden naar de “Kloster”ingang. Hier rijdt U bij het Nikolaus Kloster het park in tot bij de P-6, die duidelijk is gemarkeerd door het AHOCN-logo.

Inlichtingen
Per mail: josmonique@verwey-wagemans.demon.nl. 0653992129 of harrymostard@hotmail.com 0628339691.

Tot op the Classic Days Schloss Dyck*) ??

*) Schloss Dyck: spreek uit Sjloss Diek.