Classic Days Schloss Dyck

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 1 aug 2014 - 3 aug 2014
13:00 - 17:00

Weblink:


Classic Days Schloss Dyck

1-8-2014 13:00 – 3-8-2014 17:00

                                Het Goodwood van het continent.

Het eerste weekend in augustus worden weer de Classic Days Schloss Dyck georganiseerd. Ook dit jaar- het is alweer de 9e keer- zullen vele tienduizenden naar het Schloss Dyck park in Jüchen komen. Het kasteelpark zal vol staan met klassiekers en oldtimers van bezoekers. Ook staan er vele hele speciale automobielen, klassiekers uit musea en particuliere collecties, die je nergens ziet. Zowel op de zaterdag als op de zondag is er een concours d`Elegance waarbij een 40-tal exclusieve automobielen een podium worden opgereden. Ook zijn er demo races op het speciaal daarvoor aangelegd circuit waarop legendarische racers als b.v. Stirling Moss verleden jaar nog, hun rondjes rijden. Kijk even op  www.schloss-dyck-classic-days.de en kijk je ogen uit op hetgeen er dat eerste weekend augustus te beleven valt daar in Jüchen. Jüchen ligt bij Mönchengladbach ca. 35 km. Bij Roermond over de Duitse grens.

Ook dit jaar weer is er in het park een grote Healey parkeerplaats gereserveerd en wel zoals inmiddels gewend de P-6. Hier kunnen wij de Healey`s gratis parkeren, vlakbij “daar waar het gebeurt”. Ook dit jaar weer is het Nikolaus Kloster Hotel voor onze club afgehuurd. In dit eeuwenoude klooster, direct bij de park ingang gelegen zijn er kamers voor ons gereserveerd en verblijven wij op basis van halfpension. De vrijdagavond wordt een 3-gangen kloostermaaltijd geserveerd en op de zaterdagavond wordt een grote BBQ in de kloostertuin gehouden. Zij die een bezoek aan Schloss Dyck willen combineren met hun vakantie kunnen desgewenst een plek in de kloostertuin vragen voor caravan/kampeerauto of tent. Kijk even onder Evenementen op onze club-site en zie welke interessante Arrangementen met de paters uit het klooster zijn overeengekomen.

Op de Healey parkeerplaats kunnen meer dan 120 Healey`s veilig geparkeerd worden. Het is gedurende het weekend het trefcenter voor alle Healey liefhebbers. Je kunt hier stoeltjes en tafeltje uitklappen en gezellig picknicken. Op de parkeerplaats staan enkele partytenten en heeft onze regio zuid-zuid gezorgd voor weer een kleine catering. Koffie, diverse soorten fris, bier en wijn is er voor de clubleden gratis verkrijgbaar. Moe van het lopen door het grote park is het hier dan ook goed rusten, om dan weer fit verder op pad te kunnen.

Voor inlichtingen: Monique Wagemans 0653992129 of Harry Mostard 0628339691

Logeren in het Nikolaus Kloster.
Aan de overkant van de weg bij de hoofdingang van de Classic Days Schloss Dyck ligt het eeuwenoude Nikolaus Kloster. Het klooster heeft een schitterende tuin en het gebouw straalt een eeuwenoude allure uit. In de kloostertuin is het s`avonds heel gezellig vertoeven. Reeds jaren is dit Oblaten klooster het home van de Healey Club tijdens de Classic Days in Jüchen. Dikke kloostermuren, krakende traptreden, sobere kamers, mysterieuze verlichting en een prachtige omgeving. Dit alles biedt het Nikolaus Kloster. Kijk ook even op www.nikolauskloster.de

         

Wij hebben weer een aantal kamers gereserveerd tijdens het Schloss Dyck 2014 weekend. Ook dit jaar weer maakten wij met de paters een goed betaalbaar accoord voor twee overnachtingen met half pension à  euro  99,50 per persoon.

ARRANGEMENT NIKOLAUS KLOSTER 2014.

Vrijdag    1 augustus : v.a. 15.00 uur aankomst en kamersleutel afhalen.
19.00 uur stipt 3-gangen  Klooster diner in de eetzaal.
Overnachting in het klooster.

Zaterdag  2 augustus :      7.00 tot 10.00 uur ontbijtbuffet in voor ons gereserveerde ontbijtzaal.
Bezoek Classic Days Schloss Dyck.
19.00 uur BBQ in de kloostertuin. 3 soorten vlees , salades + dessert.
Overnachting in het klooster.

Zondag     3 augustus :        7.00 tot 10,00 uur ontbijtbuffet in voor ons gereserveerde ontbijtzaal.
Voor 12.00 uur koffers inpakken en het klooster verlaten.
Bezoek Classic Days Schloss Dyck.

Voor de prijs per persoon van  euro  99,50 krijg je:
2x overnachting in kloosterkamer.
2x ontbijtbuffet.
1x 3 gangen diner met 2 soorten vlees.
1x BBQ met salades, 3 soorten vlees en dessert.
Parkeerplaats in de kloostertuin.

Toegangsbewijzen:
Het weekend omvat 3 dagen.
Entreebewijzen worden in de voorverkoop verkocht en kunnen desgewenst via Monique Wagemans worden besteld.

Toegangsbewijs  1-daags  voor vrijdag 1 augustus:     per persoon   euro  18,75
Toegangsbewijs  1-daags voor zaterdag 2  òf zondag 3 augustus:     euro  29,80
Toegangsbewiijs 2-daags  voor zaterdag 2 èn zondag 3 augustus:    euro  48,50

In het kasteelpark hebben wij een voor Healey`s  gereserveerde Parkeerplaats de P 6.
Doorrijkaart voor het bereiken van deze P 6 krijg je op aanvraag door ons toegestuurd.

Inschrijvingen en toegangsbewijzen s.v.p. regelen via het inschrijfformulier; klik hier voor het formulier!