Classic Days Schloss Dyck

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 5 aug 2016 - 7 aug 2016
09:00 - 17:00

Locatie
Schloss Dyck

Weblink:


Dit jaar voor de 11e maal wordt dit grote oldtimer / klassieker evenement georganiseerd in het Schloss Dyck park, in Jüchen bij Mönchengladbach.

https://www.healey.nl/bestanden/362/galerij/2cf5bcd3dd830d9b2661ecbe9a6add76_o.jpgTienduizenden klassieker- en oldtimerenthousiastelingen komen met hun automobiel hier naar toe. Vele honderden heel speciale oldtimers, die je anders nooit te zien krijgt, staan er tentoongesteld, worden voorgereden tijdens een concours d‘élégance en maken demonstratieritten op het daarvoor aangelegde circuit.

http://www.schloss-dyck-classic-days.de/images/slideshow/slider-bentleys02.jpg

Voor onze clubleden is er weer de Healey-parkeerplaats Feld 6 in het park gereserveerd. Tijdens deze dagen is dit de ontmoetingsplaats voor Healeyliefhebbers, er worden door onze club drankjes geserveerd en met zelf meegebrachte spullen kan er ook gepicknickt worden.

 

In een grote partytent is zitgelegenheid om even uit te rusten.

 

Het evenement wordt niet voor niets het Goodwood van het continent genoemd. Er valt zoveel te zien en te beleven dat een eendaags bezoek te kort is. Kijk op:  www.classic-days-schloss-dyck.de en je staat verbaasd wat er allemaal georganiseerd wordt.

 

https://www.healey.nl/bestanden/362/galerij/0869c9fe7bb11536fb178fca9c25b9d2_o.jpg

 

Evenals voorgaande jaren heeft onze Regio Zuid-Zuid in het tegenover de ingang gelegen Nikolaus Kloster kamers gereserveerd voor de overnachting. In dit eeuwenoude klooster hebben de paters Oblaten kloostercellen ingericht als  gastenkamers en nemen de gasten gedurende dit weekend, deel aan het leven in het klooster.

Er wordt op vrijdagavond 5 augustus in de refter een uitgebreid kloosteravondmaal geserveerd en zaterdag- en zondagmorgen wordt ontbeten in de Petruszaal. Zaterdagavond 6 augustus is er barbecue in de kloostertuin. Een mooie tuin waarin het s’ avonds tot laat nog gezellig samenzijn is met de andere clubleden.

Kijk op:  www.nikolauskloster.de voor info over dit Oblaten klooster.

Overdag gaat de Healey mee naar Feld 6 in het kasteelpark en s`avonds wordt hij veilig en gratis gestald in de kloostertuin.

https://www.healey.nl/bestanden/362/galerij/a4bd24cf4ce35e8fcaac057dce122e28_o.jpg

Het Nikolaus Arrangement omvat 2 overnachtingen met half pension voor € 125,00 per persoon op 2-persoons kamer. Overnachting op 1-persoons kamer kost € 135,00.

Aankomst vrijdagmiddag 5 augustus en vertrek op zondagmiddag 7 augustus.

Op de Healey parkeerplaats Feld-6 in het park worden de dranken en hapjes gratis geserveerd. Ook het parkeren hier is uiteraard gratis.

Zij die niet willen overnachten, kunnen het aanmeldformulier invullen en krijgen dan evenals degenen die in het klooster gaan verblijven, de zogenaamde “doorrijkaart FELD 6” gratis toegestuurd. Met deze kaart achter de voorruit kun je zonder oponthoud het kasteelpark inrijden naar onze gereserveerde Healey  parkeerplaats. De entree kaart moet je dan wel nog zelf kopen bij de kassa.

Inschrijven gesloten
Heb je vragen dan geven Monique Wagemans of Harry Mostard of Nick Tilmans graag verder tekst en uitleg: schlossdyck@healey.nl.

Meer informatie in het Healey Magazine van mei en vanaf april op de internetsite.