BBQ rit

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 20 aug 2016
11:30 - 18:00

Locatie
Landgoed Groot Kievitsdal

Weblink:


Op zaterdag 20 augustus  vanaf 11.30 uur

Na het succes van vorig jaar organiseert Regio Midden opnieuw  een BBQ-rit. Het wordt weer een dag die u eigenlijk niet mag missen. Een paar vaste kenmerken van de BBQ rit:

  • starttijd rondom het middaguur (dus geen gehaast ’s morgens vroeg)
  • culturele uitstap onderweg
  • luxe BBQ  buffet in het Healey museum

 

Deze keer begint de rit bij het Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn. Op dit landgoed wordt u om circa 11.30 uur verwacht. Koffie en taart staan op u te wachten. Adres is de Hilversumsestraatweg 19 te Baarn en bevindt zich vlakbij de afslag Hilversum op de A27.

De 1e auto vertrekt om 12.30 uur. De route gaat dit jaar door de oudste polder van het land in regio Eemland. Verder langs de Oostvaardersplassen in Flevoland én door een mooi gedeelte van de Vechtstreek  bij Weesp. Een mooie en afwisselende route met bossen, water en polders, uitgezet door mede organisator Roel Wiewel. Onderweg maakt u een uitgebreide stop bij het Stoomgemaal Hertog Reijnout (bij Nijkerk) en u krijgt een rondleiding door dit deel van ons cultureel erfgoed. Bij het bezoekerscentrum kunt u genieten van de prachtige vergezichten (en van uw lunchpakket).

Na ruim 130 km. te hebben gereden komt u  tussen 16.30-17.00 uur aan bij het Healey museum in Vreeland.  U heeft alle gelegenheid om (de nieuwe aanwinst) van het museum te bekijken en alvast na te genieten op het gezellige buitenterras.

Net als vorig jaar staat de kok om 17.30 uur klaar met een uitgebreid  BBQ buffet. Het wordt ongetwijfeld leuk napraten over een geslaagde middag door een mooi stuk van Midden Nederland. De kosten voor deelname aan de rit incl. routeboek, rallybordje, koffie, taart, lunchpakket, toegang tot museum én het luxe BBQ buffet bedragen €39,50 per persoon.Inschrijven gesloten

Kijk ook even naar de foto’s van vorig jaar. Voor meer informatie graag een mail naar midden@healey.nl.