Austin Healey BBQ-rit 2015

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 11 jul 2015
13:00

Weblink:


Austin Healey BBQ-rit 2015

11-7-2015 13:00
Op zaterdag 11 juli organiseert Regio Midden een culturele en culinaire Austin Healey BBQ-rit voor de thuisblijvers.

Degenen die niet de drukte van verre stranden of de Alpen opzoeken, kunnen deelnemen aan een niet te lange rit van ongeveer 75km, met vertrek en aankomst in het Healey Museum. Het wordt een leuke en afwisselende rit door de Gooi- en Vechtstreek.

De ontvangst met koffie en taart is pas om 12.00 uur zodat deelnemers uit alle regio’s voldoende tijd hebben om naar het Museum te komen. U mag ook vanaf 11:00 uur komen zodat u alle tijd heeft om eerst het museum goed te bekijken.

U ontvangt een uniek Healey rallyschild voor op de auto. Dit Healey vormig rallyschild met professioneel ontwerp wordt beslist een collectors item!!

U vertrekt om 13.00 uur met routeboek en lunchpakket. De rit gaat langs de Loosdrechtse Plassen, door de bossen van Lage Vuursche en langs het mooiste gedeelte van de Vecht.

Behalve lekker met de Healey sturen zorgen we onderweg ook voor gezellige stopplaatsen.

De eerste stop is bij Vliegveld Hilversum. Vanaf het terras kunt u met een drankje rustig alle vliegactiviteiten bekijken.

De tweede stop is bij de Loenderveense molen in Loenen aan de Vecht. Een prachtige locatie waar we u en uw Healey, met de molen op de achtergrond, op de foto zetten. Na een rondleiding door de molenaar weet u alles over de geschiedenis van deze net gerestaureerde poldermolen.

Na afloop van de rit staan op het buitenterras van het Museum om 17.30 uur de BBQ’s klaar. Uiteraard worden ook de vegetariërs niet vergeten.

 

 

Het wordt ongetwijfeld leuk napraten over een geslaagde dag door een mooi stuk van Midden Nederland.

De kosten voor deelname aan de rit én BBQ bedragen € 19,50 p.p.

Het maximaal aantal inschrijvers is inmiddels bereikt; door een bericht te sturen aan midden@healey.nl is het nog mogelijk om op de wachtlijst te komen.

Plan je zomervakantie dus voor of na 11 juli !!

Wolter van Houten
0653708983