Aspergerit 2022

Kaart wordt geladen...

Wanneer: 4 jun 2022
Waar: Kaak 11, Milheeze
iCal: zet in (digitale) agenda

 

11e Aspergerit Pinksterzaterdag 4 juni 2022

Beste Healey vrienden,
Martien, Theo en Mari nodigen jullie hierbij uit voor de 11e Aspergerit. We hebben weggetjes ontdekt, waarvan we zelf het bestaan nog niet eens wisten, laat staan er ooit gereden te hebben. De basis van deze rit bestaat uit het maximaal mijden van dorpskernen, grotere wegen en drempels, waarbij we gebruik maken van het bekende Bol-Pijl systeem met vermelding van alle te berijden straatnamen.

Vanaf 9.15 uur worden de deelnemers verwacht bij: Hotel-Restaurant “Nederheide”, Kaak 11, Milheeze. Koffie/thee en Limburgse vlaai staat voor u klaar.
De 1e deelnemer start om 10:00 uur. Vanuit onze startlocatie Nederheide zakken we af naar het zuiden, rijdend over de prachtige weggetjes waar het mooie Brabantse landschap zo rijk aan is, tot aan onze lunchlocatie: Restaurant “De Schuttershoeve” Grotesteeg 10 in Altweerterheide. Om circa 12:00 uur worden we daar verwacht. De lunchkaarten worden aan iedere deelnemer toegezonden, dus vermeldt uw e-mailadres en telefoonnummer.

Hierna rijden we in westelijke richting, om nog een stukje België aan te tikken, en weer verder omhoog naar onze finishlocatie die nog een verrassing is!!
Om circa 16:15 uur worden we hier verwacht waar we lekker na kunnen praten over deze typische “Healey rit” met een glaasje op het terras van deze prachtige locatie met natuurlijk aansluitend het Asperge diner.

Deelnemen aan de Aspergerit per equipe bedraagt € 57,50.
Dit bedrag is inclusief koffie/thee met gebak, routeboek en rallyschild én het heerlijke Aspergediner! De lunch en de dranken bij het menu zijn voor rekening van de deelnemers zelf. De AHOCN-voucher, met een waarde van € 20,00, is voor deze rit natuurlijk te gebruiken. Het Aspergediner begint om 17:00 uur. Het menu bestaat uit asperges, ham, ei en krieltjes.

Inschrijving voor deze Aspergerit is mogelijk met het inschrijfformulier op de AHOCN site.

Wij verwelkomen u graag op de Pinksterzaterdag 4 juni 2022 in Milheeze.
Groeten van het Asperges-Team

Martien, Theo en Mari